Het franstalig forum zit vol ex gangsters .(ze worden er braaf met mijnheer aangesproken )Sommigen daarvan zijn tweetalig of meertalig. Ga je mij nu vertellen dat je denkt dat die hier niet meelezen of meeschrijven ? Sorry, maar zo naief ben ik nu ook weer niet.

Ik wist dat deze commentaar zou komen. Neen, ik ken geen ex gangsters, of mss ken ik er heel veel maar weet ik het niet.

Ik vind het niet normaal dat ik kokosnoot geworden ben. Ben ?

13

coconut wrote:

Ik heb het eigenlijk altijd griezelig gevonden dat ex bendeleden op het forum zaten.

Dat er personen op dit forum op z'n minst meelezen, welke hun naam een eigen topic heeft onder de potentiële daders, dat zal niemand verbazen. Maar als je de benaming "ex bendeleden" gebruikt, impliceert dit dat je met zekerheid weet wie de BvN bendeleden zijn.

Non semper ea sunt quae videntur

14

Lack of a better name wrote:

Waar heb jij kunnen afleiden dat ex-bendeleden hier op het forum gezeten hebben?
Want dat zou willen zeggen dat jij ook effectief namen kent en hun pseudo's op forums als dit.

Oei, er was me iemand voor met de opmerking :-)

Non semper ea sunt quae videntur

15

coconut wrote:

Ga je mij nu vertellen dat je denkt dat die hier niet meelezen of meeschrijven ? Sorry, maar zo naief ben ik nu ook weer niet.

Natuurlijk lezen die mee (of schrijven die misschien zelfs mee). Stel u voor dat je crimineel bent en uw naam hier een topic heeft. Zelfs als uw Nederlands rotslecht zou zijn ga je het wellicht wel eens door Google Translate zwieren.
Maar we leven in een tweetalig land. Nederlands & Frans leer je niet enkel op school maar sommigen van thuis uit. Zo begrijpen de De Staerkes allemaal tamelijk goed Nederlands. Niet op school geleerd. Hun vader (Henri) was een Vlaming (z'n roots lagen in Antwerpen).

Non semper ea sunt quae videntur

stop nu toch eens met die onnozele spelletjes.

De dag dat ik bendeleden ken ben ik rijk ( de premie Delhaize),de dag erna waarschijnlijk dood.

Dat er (ex)-criminelen zowel dit forum als het Franstalige forum volgen, staat voor mij wel vast.
Zoals je zei is dit al "bewezen".

De kans dat er onder de lezers (en reageerders) nog medeplichtigen aan één of meer van de misdrijven zit, acht ik ook vrij hoog.
Maar dat is hun goed recht, iedereen kan en mag meelezen en reageren. Dat is de kracht (en het nadeel) van een open forum.

Ik begrijp jouw frustratie wel, coconut. Ik heb het gevoel dat jij aanstuurt op "kijk naar wie inlogt op deze site, misschien zit er iemand tussen die gelinkt kan worden via zijn verleden aan bepaalde feiten". Maar het is niet zo dat omdat je topic X zitten lezen hebt en een (zware) criminele achtergrond hebt. Dat je per definitie iets te maken zou hebben met topic X. We kunnen moeilijk alle IP addressen die ooit op het forum zijn ingelogd gaan natrekken en kijken of ze al dan niet een bekende zijn voor ons.

Mocht ik je verkeerd hebben geïnterpreteerd. Mijn excuses!

FreCR wrote:

Oei, er was me iemand voor met de opmerking :-)

Eindelijk ben ik je eens voor! wink

Natuurlijk is het hun "recht" mee te lezen en mee te schrijven......zolang ze het daar bij laten. ( en ons verder met rust laten )

19

Dan vraag ik me toch af wie van de bende hier het forum zou uitpluizen ? De daders ? De moordenaars dus , nee want die zijn/waren succesvol geëvacueerd . De organisatoren ? Neen, want die zijn toch politiek onschendbaar zowel in België als overzee ! De nationale penose ? Neen , want die waren niet betrokken ! Enkele persmuskieten ? Kan zijn in de hoop van een scoop . Advocaten ? Die zitten korter op de bron dan het forum .

20

Kunnen we aub on-topic blijven? Het gaat hier over Roger Romelart, niet over kokosnoten en eventuele verdachten die op het forum actief zouden zijn.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube