1

Jacques Van Camp was de uitbater van het restaurant Aux Trois Canards in Ohain, daarvoor had hij als architect gewerkt. Op 2 oktober 1983 wordt het restaurant overvallen. Nadat de gangsters vertrokken zijn wordt Jacques Van camp zwaargewond aangetroffen op de parking van het restaurant. Hij is gewond aan het hoofd, hij is geraakt door diverse kogels en zal diezelfde nacht in het ziekenhuis van Ottignies overlijden aan de opgelopen verwondingen.

De weduwe van Van Camp - Germaine Doom - komt in 1997 om het leven nadat ze werd aangereden door een auto.

Meer » Feiten

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

De financiële relatie met Rossignol blijft het belangrijkste gegeven: Van Camp kreeg voortdurend geld van Rossignol, wanneer er vragen komen, wordt beweerd dat het 'leningen' zijn. Uiteraard betreft het in werkelijkheid een tussenhalte om het misdaadgeld van Rossignol wit te wassen. Misschien wordt er Brusselse immo mee gekocht, die nog dezelfde dag weer wordt doorverkocht met veel winst? Waarbij de finale koper degene is die met smeergeld zich al verzekerd heeft van de nodige bouwvergunning?