Liggen in deze 3 vijvers in Adinkerke wapens van de Bende van Nijvel? » FocusWTV

12

In vergelijking met de huizen zijn dit toch erg grote vijvers. Ze zullen er een hele kluif aan hebben om alles te onderzoeken. Je zal ook een partij rotzooi vinden, die je allemaal moet bekijken.

De vijvers werden eerder al eens doorzocht door CWB. Toen zonder resultaat. De nieuwe geplande operatie zal dus vermoedelijk niets opleveren. Tenzij er een tweede Ronquièrke gedaan werd. smile

Merovinger wrote:

De vijvers werden eerder al eens doorzocht door CWB. Toen zonder resultaat.

Wanneer is dat gebeurd?

Geen idee wanneer precies, vermoedelijk slechts een paar jaar geleden. Zie ook » www.focus-wtv.be

16

Misschien zit het verschil in de omvang van de operatie omdat ze nu van plan zijn om de vijvers volledig leeg te pompen?

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

17

Aan de carrières de Lessines, waar ik vermoed dat o.a. de Golf GTI van de overval in Aalst gedumpt ligt, was in de periode van de overval in Aalst een grote gewapende kerel gespot! Deze heer is een lange of grote kerel. Deze kerel stond blijkbaar in voor het laten verdwijnen van wapens en auto's van de bende. Er is een link met deze kerel en de bende De Staerke. Er was ooit een tip uit dit milieu dat de Golf GTI van de overval in Aalst in deze steengroeve zou gedumpt zijn waar ze nadien bewust of onbewust zijn gaan duiken in de verkeerde steengroeve.

Dus m.a.w. als ze dan toch een budget hebben om in Adinkerke te gaan duiken, waarom zetten ze niet het kleine bootje van de brandweer van Nieuwpoort eens op het water van de steengroeve? Er zijn sonars aanwezig die tot 70 meter diep gaan en de monitors geven een simulatie aan van gans de bodem. Dus duiken hoeft enkel als de monitor iets aangeeft. Nu gaan ze wel zoeken in een plas waar de beplanting onderhouden wordt in het water. Het kan zijn dat ze iets vinden maar ik betwijfel het.

18

Met het enkel leegpompen van de vijver ben je er nog lang niet. Er ligt na 30 jaar een laag slib van aanzienlijke dikte op die spullen, als er al iets ligt. Daar haal je veel vrachtwagens zooi uit. Best leegmaken en met zeer gevoelige apparatuur scannen.

Welkom terug kenza.

20

Goed je te horen kenza, doorgaan met je hypothese aub!