21

Heel waarschijnlijk gaan er terug typetjes opduiken nu ik terug over de steengroeve ga beginnen! Ik vermoed dat ze vijvers gaan leegpompen omdat ze in en langs de beplanting gaan zoeken. Dit is een vijver met zand als ondergrond en deze vijvers zijn met natuurlijke beplanting aangelegd. Deze beplanting hebben ze omwille van de zanderige ondergrond in een soort net gepland om de planten via hun wortels vast te ankeren en verschuivingen aan de ondervond en wallen te voorkomen. Om deze reden gaan ze de vijvers droog zetten om met gespecialiseerd materiaal de vijver te doorzoeken, o.a. met metaaldetectoren. Wat mij doet vermoeden dat Patrick Pilarski nog in leven is en hij aan het praten is en hij de exacte plaats heeft getoond. Ik heb deze vijvers eens bekeken en het water van alle vijvers is een geheel dus om de fauna en flora te beschermen en het moeilijk is om alles met zandzakjes af te dammen kunnen ze niet anders dan alle vijvers leeg te pompen.

Mag toch hopen Kenza dat als ze een steengroeve gaan leeg pompen dat ze nu de juiste nemen. Dan als schuiloord blijft bij mij toch de naam Kester gonzen.

23

Stel: na de overval in Aalst komt er een tip binnen uit het milieu De Staerke dat de Golf in de steengroeve van Lessines ligt! Plots komt er een melding binnen dat er een olievlek drijft en er wordt een onderdeel van een binnendeur van de Golf gevonden. Maar na een week duiken in de steengroeve Cosyns wordt er niets gewonden, wat ik concludeer dat er een ton olie en binnenpaneel van een Golf doelbewust is in de steengroeve Cosyns gegooid is als afleidingsmaneuver omdat er een tip is gekomen uit het milieu. Maar misschien ligt de Golf in de verlaten steengroeve.

Stel: de speurders zijn nu in het geheim gaan duiken in de verlaten steengroeve en de Golf ligt daar dan klopte de tip uit de periode van Aalst. Dus had de tipgever gelijk en aangezien Patrick Pilarski instond voor het dumpen van wagens en wapens is het best mogelijk dat hij de tipgever is! Dus mischien hebben ze hem nu onder druk gezet dat hij nu toont waar de wapens liggen. En ook dit nog: er is paar dagen na Aalst een pruik of bivakmuts gevonden in Lierde en niemand kreeg er kop of staart aan hoe die daar is terechtgekomen. Voor de kenners: de korste weg van de steengroeve van Lessines naar Adinkerke is van Lessines, Route de la Colline - die trouwens heel mooi is en zonder een rood licht - naar Doornik en inderdaad langs Lierde. En van doornik kun je naar De Panne en Adinkerke.

24

kenza wrote:

En ook dit nog: er is paar dagen na Aalst een pruik of bivakmuts gevonden in Lierde en niemand kreeg er kop of staart aan hoe die daar is terechtgekomen. Voor de kenners: de korste weg van de steengroeve van Lessines naar Adinkerke is van Lessines, Route de la Colline - die trouwens heel mooi is en zonder een rood licht - naar Doornik en inderdaad langs Lierde. En van doornik kun je naar De Panne en Adinkerke.

Hey kenza, welkom terug. Mag ik vragen welke je bron is voor die vondst in Lierde? En waar precies in Lierde die zou gevonden zijn (deelgemeente bvb).

25

Zenga, wat er in Lierde gevonden is weet ik niet juist meer maar de speurders hechten er ook veel belang aan. Het staat op het forum. Het zou een heel deel verklaren. Stel dat de CWB in het geheim gaan duiken is en de Golf is gevonden, dan klopte het verhaal van de tip en als het dezelfde persoon is dat de wagen en wapens heeft gedumpt dan past de puzzel van de pruik of bivakmuts dat gevonden is in Lierde want Lierde ligt tussen Lessines en Doornik via Route de la Colline.

Kenza, is die pruik en bivakmuts dezelfde die jij meldde in de zeef van de pomp die staat te barrelen om het waterpijl in de verlaten steengroeve te reguleren.

27

Neen, totaal niet. Ik heb dit op het forum gelezen en probeer de puzzel te doen passen. Zou veel verklaren hoe de pruik of bivakmuts daar is terechtgekomen.

Beste Kenza dit heeft u toch echt gepost:

"Volgens mijn theorie denk ik dat ze de Golf GTI zijn ramen naar beneden hebben gedraaid om hem rapper te kunnen laten zinken en zo de bivakmuts of pruik langs het openstaand venster naar buiten is gekomen en zo door de pomp opgezogen en dan naar het beekje"

Sorry voor aan de mensen die er een probleem mee hebben dat ik dit post.

29

Ja, dat heb ik gepost en dat is ook mijn theorie. Maar ik meen op het forum gelezen te hebben dat er iets gevonden was in Lierde. Mijn exusses als ik mij vergis.

Heb ook enkel weet van bivakmits in Deux-Acren.

Om van Lessines naar Tournai te rijden moet je niet door Lierde, maar via Frasnes waar Salesse na zijn terugkomst uit Frankrijk tijd zou gewoond hebben.

Lessines (centrum + grens met Deux-Acren nabij steengroeven) zo'n typisch PS-stadje waar men alles maar laat begaan, leegstaande bedrijfspanden, opgeleefde huizen, niet onderhouden parken en wegen, drugs en alcoholisme. Geef ze een uitkering en ze zwijgen... En een berucht politiekorps die graag in buurt van drankcentrale rondhangen. wink En nee ik ben geen Flamingant, veel nabijgelegen gemeentes zijn wel erg mooi. Corruptie op z'n Brussels.

Everbeek is buurgemeente (heroïne preparen - vermoedelijk voor bende Farcy). Andere buurgemeente van Deux-Acren is Overboelare: vliegveld - vluchten in kader drugs for weapons (opiaten - zie Everbeek).

Uiteindelijk was dat misdaadmilieu destijds toch vooral enkele grote bendes en daarnaast waarschijnlijk groep van kleinere vissen die hand- en spandiensten doen voor de grote jongens. Mond voorbijpraten = ongeluk of zelfmoord. Iedereen kent elkaar, want ze wassen hun geld waarschijnlijk wit op dezelfde plaatsen of ze doen het op in dezelfde plaatsen.

Het is een echt spinnenweb. Alles kan een link zijn met de Bende maar evenmin niet. Men kan ook opzettelijk nepsporen gemaakt hebben zoals in Ronquières etc. Kesterheide is een mogelijkheid, maar evengoed hebben ze zich in een afgelegen huis of boerderij verscholen.

Het zijn vermoedens, maar er is geen enkel hard bewijs.

In het Bois de la houssière staan er wel pijlen met afstand naar Kester, naar Shape,...: Ville de Braine-le-comte, Site Géodésique de la Houssière, Signal du Bonhomme de Fer.