club_le-happy-few wrote:

Dag Inwoner van Aalst, mocht je in contact staan met Bouten, kan je hem dan ook eens confronteren met zijn verklaringen over Albéric Otten (vriend Beijer, Verdeyen,..) en het feit dat Farcy en De Staerke in de jaren '80 op zijn adres een tweede verblijfplaats hadden.

Zal ik doen, althans als zijn contactgegevens nog up to date zijn (is inmiddels al 7 jaar geleden). Ik laat je iets weten als ik hem hoor.

https://i.imgur.com/2phDDU8.jpg

Het komt opeens bij me op dat mijn getuige die een Golf met 3 mannen zag in Bierghes, de avond van de overval in Aalst ervan uitging dat het om enkele gekken ging die een vroege carnaval vierden. Hij is er zeker van dat ze maskers op hadden en er uit zagen als carnavalisten (zie wat ik in het verleden al schreef hierover). Hij heeft dit altijd beweerd wetende dat ze tijdens de overval een andere vermomming gebruikten. Nu blijkt dat Christiaan een fervent carnavalist was getuige deze foto's en vooral het feit dat hij lid was van carnavalsgroepen. Ik denk niet dat er ooit zo een geloofwaardig spoor is geweest (indien de pers correct is mbt die vakantiedagen en zijn voetkwetsure).

Bonkoffsky was ondervoorzitter van carnavalsgroep de Tijlvrienden (in de krant geschreven als Kris). Op die foto in rechterbovenhoek staat hij daar misschien achteraan links?

https://i.imgur.com/6kqKa4Z.jpg

Misschien geen slecht idee om alle online bronnen te archiveren met archive.is.

Op deze pagina vind je Christiaan Bonkoffsky ook terug » www.gdrw.be

Christiaan Bonkoffsky
Geboren op: 06/04/1954
Stamnummer: 45 12496 56
Laatste bekende Rw-eenheid: Bde Aalst
2015-05-19

Als je zoekt naar andere overledenen van "Bde Aalst" op die pagina vind je Patrick Van De Vyver ook nog terug als overledene die bij Bde Aalst actief was.

Patrick Van De Vyver     
Geboren op: 06/10/1956 
Stamnummer: 45 14873 08
Laatste bekende Bde Aalst
2015-07-12

Wat het meest absurde is dat ik terugvond, was deze Facebook-post » www.facebook.com/LokalePolitieAalst/

Op dezelfde regel vind je namelijk dit terug:

Herdenken wij ook de overleden collega's: Inzonderheid de heer Christiaan Bonkoffsky en Patrick Van de Vijver die dit jaar zijn overleden. Alsmede de slachtoffers van de Delhaize-overval waarvan de nabestaanden 30 jaar na de feiten nog steeds in het donker staan wat daders en motief betreft.

27

Ben wrote:

Het zou de derde van links zijn:

http://blogimages.seniorennet.be/rijkswacht/1764216-a775894d70d6f042bccac172e16070d2.jpg

Ben, deze foto's zouden bij het overlijdensbericht er juist onder horen ...

Collega's van dhr. Bonkoffsky in Bde Aalst (afgeleid uit de in memoriam commentaren op deze pagina's » blog.seniorennet.be en blog.seniorennet.be):

  • Dany Degezelle

  • Ronny De Groote

  • Paul Senaeve

  • Ronny Jacobs

  • Piet De Backer

  • Johan Rottiers

  • Hugo Van den Bosch

  • Walter Van Gyseghem

  • Jempi Verhofstadt

  • Gust Arys

Deze foto op seniorennet gevonden, het zou hier gaan om Luc (en niet Chris/Christiaan?!) Bonkoffsky en Xavier Seghers. Dit wordt ook bevestigd in de bijhorende krantentekst.

http://blogimages.seniorennet.be/jp_dendermonde/91928-eb1aeaaee0034e0b2aa4c9d241be2a3e.jpg

http://blogimages.seniorennet.be/jp_dendermonde/91928-90373abf8cc101bab5064bdbb2f8c3cc.jpg

Weet iemand over welk extreemrechts café in Erembodegem de pers het heeft? Gaat het mysterie rond de 'Bende van Hofstade' nu ook opgehelderd worden. Het verzoekplaatje lijkt me typische carnavalistenhumor. Ik kan me moeilijk voorstellen dat een Franstalige dit bedacht heeft ...