231

Re: Hypothese Cobra

Ik kan deze post alleen maar toejuichen want ik heb - wss met vele anderen op het forum - het gevoel dat het forum gekaapt is door mens(en) die alle aandacht opeisen en daarvoor poneren dat zij DE waarheid in pacht hebben ipv er eerlijk ervoor uit te komen dat het slechts een hypothese is. Zoals eerder gezegd ruikt dat naar een ongezonde nood aan aandacht, mss een soort van noodkreet van iemand met serieuze persoonlijke problemen, maar daar bestaat professionele hulp voor. Aan die perso(o)n(en) die bij zichzelf zulks herkennen heb ik volgende boodschap: zoek deze hulp en kom dan hier verder lekker nadenken over wat er indertijd allemaal is gebeurd, maar dan zonder al dat zwaarwichtige gedoe.

232

Re: Hypothese Cobra

Kunnen we eens stoppen met op de man te spelen? Ook al is het een hypothese het is beter dan niets doen. Help om te ondersteunen en aan te vullen. En lukt het niet dan is dat zeer jammer maar dan is er tenminste toch een poging gedaan om het op te helderen en moeten we in andere richtingen zoeken. En hierbij wens ik Bossi en Cobra succes toe en hopelijk vinden ZE de moed en de tijd om door te gaan, laat jullie niet ontmoedigen en kijk naar het doel .

233

Re: Hypothese Cobra

Bossi wrote:
Insider wrote:

@Bossi
Bossi, neem me niet kwalijk. Ik wist niets over je ziekte, waarschijnlijk shizofrenie? Maar ik ben geen therapeut en heb dan ook geen zin om serieus op je onzinverhalen in te gaan.

Gezien ik alles al heb meegemaakt ben ik daar goddank gevoelloos voor geworden, gezien de staat zelf (toen na mijn “incident” in  1988) via een verslag  een wetsdokter mij  bestempelde als een "paranoïde goede gek” is mij volgens de wet op sociaal verweer veel toegestaan in dermate dat men in het ergste geval dient te “verzorgen" (bv. Een first class verzorging bij, als het even kan, bevallige jonge verpleegsters) => dit als info

Insider,

Ik ging ervan uit dat uw intelligentievermogen van iets hogere waarde was dan wat u hier even ondoordacht neerpent. Hoef ik hier nog recht te zetten dat ik berichten uitgaande Cobra kopieerde en hier op het forum plaatste? Was er voor u geen duidelijke hoofding? U geeft mij een medische beschuldiging in verband met berichten die totaal buiten mijn verantwoordelijkheid vallen.

Mag ik dan beroep doen op uw hoogbegaafde deskundigheid hoe ik het duidelijker kan stellen dan deze hoofding?

Inkomend bericht uitgaande Cobra dd. 24.01.2018 om 17.16 uur: 

Insider wrote:

Ik snap goed dat je graag antwoorden wilt op vragen maar als je samen met je alter ego, Cobra (clearance 'O'), die naar 'eigen zeggen'daar ronddraaide en alle lokalen mocht betreden, en het tot je beschikking staande onderzoeksteam alleen met wat informatie komt van wikepedia heb ik toch grote twijfels bij jouw achtergrond.

En dat jij met al je kennis van het dossier moet hengelen wat de relatie Rijkswacht-VK is, doet mij nog meer twijfelen aan je deskundigheid. Om kort te gaan, ik wil graag met serieuze mensen samenwerken op het forum maar deze zwamverhalen gaan me te ver. Zoals gezegd: "Ga rustug door met je groepje adepten maar betrek mij daar verder niet in.

U twijfelt zeer veel aan deskundigheden. U mag zich verheugen op welke amateuristische wijze u in contact kwam met een onderzoeker en op welke wijze aandacht is gegeven aan uw verhalen. Een team dat zich over dergelijke zaken ontfermt zou geen rekening houden met uitingen van angst en anderzijds met uw berichten die als verdacht in aanmerking komen. Onder alle voorbehoud ben je misschien wel de specialist met knopen en touwen, bij mij had je dan wel de confrontatie gekend met een knoop om het achterste van je tong te bekomen. Zolang je hier word betrokken is het leuk om van je vrijheid nog te genieten.

@Bossi en alter ego's. Eigenlijk is de situatie heel eenvoudig. De situatie is voor mij heel duidelijk. Er is geen sprake van een combi, waar je zo angsvallig aan vastklampt. Bossi, zijn onderzoeksteam en Cobra zijn één en dezelfde persoon.

Bossi, als jij echt een 'onafhankelijke' onderzoeker zou zijn, in jouw geval, zelf met een onderzoeksteam achter je, dan was er een heel andere reactie gekomen. "Hé, dat is een heel ander verhaal dan het verhaal van Cobra, hoe kan dat? Klopt dat wel? Wat is hier anders aan? Klopt dat met mijn dossiers? Klopt dat met de bevindingen van mijn onderzoeksteam? Wat zijn de verschillen in de verklaringen en hoe moeten wij dat interpreteren met alles wat we al onderzocht hebben? Hoe staan beide verklaringen in relatie tot wat reeds op het forum onderzocht en aangeleverd is? Wij willen onze bevindingen delen met de onderzoekers op het forum, maar mogen zij ook kritiek hebben op iemand van wie wij klakkeloos aannemen, dat ondanks dat hij met enorm tegendraadse stellingen komt, alles wat hij zegt de waarheid is.

Geen afwegingen van verklaringen, hoor en wederhoor. Alleen berichten uitgaande van Cobra, gezien zijn voorgaande postings een analfabeet dus door jou, Bossi bewerkt. Heb jij je dan bij al dat kleuterschoolgeschrijf geen enkele vraag gesteld of dat allemaal wel goed is overgekomen? Toon ons de originele berichten, dan kunnen wij zien wat wij ervan maken zonder jou als tolk?

Ik geef in mijn reactie aan dat, in mijn optiek, de verhalen van 'Cobra' of door wie dan ook geschreven, volstrekte onzin zijn. Jij moet als onderzoeker toch genoeg 'fantasie-verhalen gehoord hebben? En bij iemand die met zulke verhalen komt, die ook nog eens bestreden worden stellen jij en je team geen enkele kritische vraag?

Ik ga alles niet nog eens herhalen maar hoor jij als onderzoeker je geen vragen te stellen als iemand die van een 'wetsdokter' het kenmerk gekregen heeft van 'paranoïde goede gek' met totaal contraire stellingen komt van wat tot nu toe uit alle onderzoeken en getuigenissen is gebleken?

Kom ik terug op jouw team? Wat zegt jouw team hierover? Uit hoeveel man bestaat jouw team? Wat is hun achtergrond? Wat is hun specialiteit of vaardigheid? Lopen zij ook als een 'kip zonder kop' achter deze zelfbenoemde gek aan of is er zoals ik denk en lees, steeds sprake van dezelfde persoon. Geen enkele zichzelf respecterende onderzoeker laat zich door zo'n figuur als postbus gebruiken, dus conclusie, mocht dit wel zo zijn valt dit wel degelijk binnen uw verantwoordelijkheid.

Van uw laatste alinea's kon ik heel weinig volgen, een beetje in Cobra stijl, alleen uw dreiging met een knoop om het achterste van mijn tong te leggen. Nog afgezien van de onmogelijkheid van iets dergelijks, adviseer ik u om niet een te grote broek aan te trekken. Ik denk dat u zowel verbaal als fysiek daartoe niet in staat bent.

234

Re: Hypothese Cobra

Het enige doel van een in Nederland als psychopaat /oplichter van oudjes beschreven gek die op zijn pik getrapt is omdat Men hem niet klakkeloos geloofd is dat media aandacht geldgewin of gewoon verwarring zaaien ?
Negeer hem wat hij schrijft heeft hij van internet geplukt .
En ga zonder hem door.

235

Re: Hypothese Cobra

Insider wrote:

En inderdaad, ging en gaat mijn empathie uit naar de 'overlevende' slachtoffers en nabestaanden. Vandaar dat ik nogal heftig reageerde op Bossi en zijn alter ego's. Bossi komt met een 'stelling', niet met een hypothese over Aalst en zet dat, zonder ook maar een spoor van bewijs, voor deze stellingen, neer als de waarheid. Nu snap je misschien beter dat David van der Steen, niets te maken wil hebben met een dergelijk figuur. Het enige wat hij tot nu toe verteld heeft en controleerbaar is, heeft hij hier van het forum.

Triest, droevig en zelfs ontoelaatbaar.

Opnieuw wordt hier mijn naam BOSSI opgeworpen waar ik geen enkele verantwoordelijkheid in draag. Dat iedereen aub nazicht en controle uitvoert waar ik persoonlijk als BOSSI een stelling zou ingenomen hebben. Nergens.

Men heeft mij verschillende malen aangemaand om MIJN werk als BOSSI verder te zetten. Weet je zelf nog wel wat je schrijft en hebt geschreven, Insider?

Het is ontoelaatbaar en laakbaar dat je steeds mijn naam als BOSSI gebruikt voor handelingen of geschriften waar ik geen enkele verantwoordelijkheid in heb.

Je werpt steeds mijn naam op en brengt me steeds in diskrediet inzake berichten en stellingen die COBRA zich heeft aangewend. Alzo draag ik, tot op heden, ook geen enkele verantwoordelijkheid om als figuur te worden opgeworpen en beschreven inzake VAN DER STEEN, David.

De enige verantwoordelijkheid die ik heb en ook erken, is een naambeschrijving die ik mij heb aangewend waarvan ik zwart op wit heb bewezen dat het ook in nota's voorkomt. Verder geen haan die daarover kraaide.

Om heel duidelijk te zijn en te besluiten wat mijn persoonlijke visie betreft, dat ik pas met een STELLING zal komen wanneer ons ONDERZOEK dit onomstotelijk kan aantonen. Voorafgaandelijk zal men ondertussen kunnen vernemen wat eventuele nieuwe arrestaties en aanhoudingen betreft.

Aanvankelijk wou ik mijn stilzwijgendheid erover behouden maar heb wel één van mijn teamleden onmiddellijk telefonisch ervan in kennis gesteld. Een kopie ervan zal ik eveneens aan LEO en Coconut bezorgen. Het gevolg van verontrusting en de bewegingen achter de schermen. Zoals ik aankondigde in één van mijn recentelijke berichten.

Dat mijn onderzoek warmte en zenuwachtigheid teweeg brengt is evident. Ongeacht welke waarschuwingen of bedreigingen mij toekomen, het zal me onder geen enkele beding ervan weerhouden om ons onderzoek verder te zetten. Niemand zal er mij toe kunnen bewegen om mijn arbeid te staken. Helaas ben ik ook voor deze halsstarrige koppigheid gekend. Tot spijt van overlevende daders, mededaders en medeplichtigen, want ik schep er inderdaad heel wat genoegen in om zenuwachtigheid en verontrusting te zaaien. Het is onvergelijkbaar met het bloed, het zweet en de tranen, voortspruitende uit het verwerpelijk vergiftigt zaad.

236

Re: Hypothese Cobra

Insider wrote:

Bossi, zijn onderzoeksteam en Cobra zijn één en dezelfde persoon

U begeeft zich hiermee op zeer gevaarlijk en glad eis met deze verwerpelijke onzin. Niet dat ik mij gelukkig en sterk prijs, maar uw onzin zal onbetwistbaar tegen gesproken worden door andere forumgebruikers. Ik doe hiervoor geen oproep maar meen te mogen rekenen op hun gezond verstand.

Insider wrote:

Bossi, als jij echt een 'onafhankelijke' onderzoeker zou zijn, in jouw geval, zelf met een onderzoeksteam achter je, dan was er een heel andere reactie gekomen. "Hé, dat is een heel ander verhaal dan het verhaal van Cobra, hoe kan dat? Klopt dat wel? Wat is hier anders aan? Klopt dat met mijn dossiers? Klopt dat met de bevindingen van mijn onderzoeksteam? Wat zijn de verschillen in de verklaringen en hoe moeten wij dat interpreteren met alles wat we al onderzocht hebben? Hoe staan beide verklaringen in relatie tot wat reeds op het forum onderzocht en aangeleverd is? Wij willen onze bevindingen delen met de onderzoekers op het forum, maar mogen zij ook kritiek hebben op iemand van wie wij klakkeloos aannemen, dat ondanks dat hij met enorm tegendraadse stellingen komt, alles wat hij zegt de waarheid is.
Geen afwegingen van verklaringen, hoor en wederhoor. Alleen berichten uitgaande van Cobra, gezien zijn voorgaande postings een analfabeet dus door jou, Bossi bewerkt. Heb jij je dan bij al dat kleuterschoolgeschrijf geen enkele vraag gesteld of dat allemaal wel goed is overgekomen? Toon ons de originele berichten, dan kunnen wij zien wat wij ervan maken zonder jou als tolk?
Ik geef in mijn reactie aan dat, in mijn optiek, de verhalen van 'Cobra' of door wie dan ook geschreven, volstrekte onzin zijn. Jij moet als onderzoeker toch genoeg 'fantasie-verhalen gehoord hebben? En bij iemand die met zulke verhalen komt, die ook nog eens bestreden worden stellen jij en je team geen enkele kritische vraag?

Ik kan alleen bevestigen dat daar al heel wat telefonische gesprekken zowel vooraf als in navolging zijn gepleegd. Tot zelfs in de nachtelijke uren.

Insider wrote:

Geen enkele zichzelf respecterende onderzoeker laat zich door zo'n figuur als postbus gebruiken, dus conclusie, mocht dit wel zo zijn valt dit wel degelijk binnen uw verantwoordelijkheid.

Op basis van de inlichtingen waarover ik beschik, is er vanwege COBRA de vraag gesteld aan de verantwoordelijke sitebeheerder, al de berichten van Cobra te verwijderen als tevens zijn account. De verdere berichten uitgaande Cobra zijn mij per email toegekomen met uitdrukkelijk verzoek tot plaatsing.

Verder behartig ik mijn visie en standpunten in delicate onderwerpen of aangelegenheden die zich aandienen, als strikt intern.

237

Re: Hypothese Cobra

Insider wrote:

Toon ons de originele berichten, dan kunnen wij zien wat wij ervan maken zonder jou als tolk?

Mijn verzonden email aan Cobra:

Email uitgaande Bossi wrote:

Van: GDA3XXXXXXXX@xxxxxxxxxxxxxxxxx
Verzonden: dinsdag 23 januari 2018 12:38
Aan: Pxxxxx Xxxxxxx; Leo Xxxxxxxxxxxxxxxxx; Xxxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxx; Xxx Xxxxxx; Xxxxxx; Xxxxx Xxxxxxxxx; Xxxxxx Xxxxxxxxxxx;
Onderwerp: Reactie van Insider

Dag Pierre,

Ik kom terug op ons aangenaam telefonisch onderhoud van heden. Ondertussen een bericht op het forum van Insider als reactie op onze berichten:

INSIDER SCHREEF:

"Sorry Cobra, ik heb je het voordeel van de twijfel gegeven maar je bent volstrekte onzin aan het uitkramen. Het gaat hier om een serieuze zaak niet om een jongensboek. Gisteren dacht ik nog dat je met stukken uit pv's zou komen, iets op papier, verklaringen of getuigenissen. Nu gaat het om "Cobra Bond' die toegang had tot alle cellen en alle operaties.

Wat je verhaal over de Iran-Conta-affaire betreft: Dit speelde pas vanaf het najaar 1985. Er heeft een kleine levering plaats gevonden vanaf Antwerpen maar daar was Bouhouche zeker niet bij betrokken. Ook niet in 1973, Bouhouche is pas aangeworven in 1978 en was een uitvoerder, geen leider.

Wat me het meest frappeert in je verhaal is dat jij die toegang had tot alle lokalen, de betekenis van BURAFEX niet weet, (Bureau des affaires extérieures) of gaat het toch om BURAFLEX? Maar wat betekent dat dan? En wie is dan de oprichter Monsieur Guillaume? Wie maakten er dan deel uit van BURAFEX? Wat is de achternaam van deze Guillaume? Ik weet het omdat ik regelmatig de beveiliging regelde van vergaderingen maar ik Heb daar niemand ontmoet die mij aan Cobra doet denken, ook iemand met clearance 'O' komt mij niet bekend voor. Helaas Cobra, ik denk dat dit het onderzoek niet gaat helpen.

Ook je verhaal over Latinus. Heb je wel echt contact gehad met Latinus? Volgens mij niet want je verhaal rammelt aan alle kanten. Wat de rest betreft, daar wil ik niet verder ingaan. Ik hoop dat anderen dat doen, mij ben je in ieder geval kwijt."

Mvg,
Bossi

238

Re: Hypothese Cobra

Bij deze kan ik met de hand op het hart bevestigen dat er wel degelijk een team klaar staat achter de naam Bossi ! In mijn ogen een sterk team . En wees gerust , er wordt via E-mail gebrainstormd tot zelfs in de ochtendlijke uurtjes om beweringen te checken en te re-checken . Dat dit werk niet dagelijks op het forum gepubliceerd word is om te voorkomen dat het een wirwar van schimpscheuten zou te weeg brengen , de beste stuurlui staan immers aan wal !! Het verwondert me ten zeerste dat iemand zoals ' Insider ', die pretendeert een boek te schrijven , tot de conclusie komt dat de nickname Bossi een samenraapsel van zuiplappen en schizofrene sukkelaars dekt !! Laat me zeggen dat het 10 - koppige team éénstemmig forumlid Bossi als gespreksvoerder heeft verkozen ! Belangrijk nieuws of de vraag naar bijkomende inlichtingen zullen steeds gepost worden . Laat ons het daarbij houden beste mensen , we strijden voor hetzelfde doel !

239

Re: Hypothese Cobra

P-51 of wie dan ook.

Het is P-51 of een Mustang : één en dezelfde persoon.

In een vorige posting stelde je op een zeer 'vriendelijke' wijze een deelhypothese van mij ter discussie: mijn twijfels bij het overlijden van Madani Bouhouche, met het advies naar Spanje te gaan en Dani daar te ontvoeren. Is dat jouw bijdrage?

Ja, eigenlijk wel.

Als je het verhaal echt gelezen zou hebben, of in ieder geval begrepen, dan had je kunnen zien dat het niet zo maar een denkbeeldige hypothese was maar gebaseerd op wat 'Dani' mij vertelde. Ik heb geprobeerd om alle vragen zo gedetailleerd mogelijk neer te zetten om te zien of één van de andere forumleden hier iets aan toe kon of wilde voegen en daar samen aan te werken.
Veel reacties maar geen enkele aanvulling of antwoord op vragen. Daarop heb ik contact gezocht met diverse Belgische kranten om samen met een van hun journalisten uit te zoeken of mijn hypothese klopt. Veel belangstelling, maar het mag niets kosten en dan praat ik alleen maar over reis- en verblijfkosten voor de journalist en mijzelf. Jij hebt blijkbaar mijn correspondentie met Douglas de Koninck gelezen, daarin staat ook dat het mij niet gaat om geldelijk gewin maar zoeken naar de waarheid.

Doe zo voort, ik lees het wel. Mét interesse !!!
.
Hetzelde verzoek heb ik gedaan aan de Cel Waals Brabant, zoek uit wat ik hier aan vragen heb neergezet en jullie krijgen een totaal ander beeld van het overlijden van Madani Bouhouche. Gezien eerdere ervaringen met het team verwonderde het mij niet dat ik ook nu weer geen enkele reactie hierover mocht ontvangen.

Heb je jezelf al afgevraagd waarom niemand daarop reageerde ?

Terug naar Bossi cs. Ik gun ieder zijn mening en zijn hypothese, maar zet het dan ook neer als hypothese en doe niet net of je een onderdeel was, zelfs medeoprichter van het overkoepelende orgaan in dit geval BURAFEX, een bureau, waar de telefoon altijd rinkelde maar nooit opgenomen werd. P-51, ook jij kan wel bedenken dat, wanneer BURAFEX een organisatie was met een eigen bureau, dat dit niet lang geheim zou zijn. Dat was het dan ook niet. Zelfs de naam BURAFEX, waar Libert mee kwam was maar een tijdelijke naam, juist om ontdekking te voorkomen. Wanneer een vergadering uitgeschreven werd voor BURAFEX wist iedereen over welke zaken en operaties vergaderd werd. Overigens werden de vergaderingen steeds in andere steden gehouden in wisselende samenstellingen. Dat gebeurde al vanaf begin jaren zeventig, de perioden met Florimond DAMMAN, toen werden de vergaderingen gehouden onder de vlag van ACADÉMIE EUROPÉENNE DE SCIENCES POLITIQUES, en gingen o.m over een staatsgreep.

Interessante denkpiste maar ik ben een Outsider, geen Insider. Maar het blijft een interessant, te volgen gegeven.

En inderdaad, ging en gaat mijn empathie uit naar de 'overlevende' slachtoffers en nabestaanden. Vandaar dat ik nogal heftig reageerde op Bossi en zijn alter ego's. Bossi komt met een 'stelling', niet met een hypothese over Aalst en zet dat, zonder ook maar een spoor van bewijs, voor deze stellingen, neer als de waarheid. Nu snap je misschien beter dat David van der Steen, niets te maken wil hebben met een dergelijk figuur. Het enige wat hij tot nu toe verteld heeft en controleerbaar is, heeft hij hier van het forum.

Van enige empathie geen enkel spoor. Over alter ego's kan ik hier trouwens een boompje opzetten, na het lezen van jouw eigen verhaallijn. Aan iedereen een vriendelijk verzoek : lees het van A tot Z en trek dan zelf conclusies. Ik heb dat al gedaan maar dien, na het lezen van de Forumregels m.b.t. tot het onderdeel 'fatsoen' te constateren dat ikzelf het boekje te buiten gegaan ben. Mijn excuses hiervoor.

240

Re: Hypothese Cobra

Insider wrote:

Toon ons de originele berichten, dan kunnen wij zien wat wij ervan maken zonder jou als tolk?

Inkomende email vanwege Cobra:


Email inkomende vanwege Cobra wrote:

---------- Doorgestuurd bericht ----------
Van: Pxxxxx Xxxxxxx <xxxxxxxxxxx@xxxxxxxxxxxx>
Datum: 23 januari 2018 om 15:22
Onderwerp: Re: Reactie van Insider
Aan: GDA3XXXXXXXX <xxxxxxxxxxxx@xxxxxxxxxxxxxxx>


Bossi
zet het maar op het forum. Ben benieuwd.

insider:

ter uwer info an cobra Bond

komt uit Wikipedia letterlijk:
<<
De Verenigde Staten waren bevreesd dat de Sandinisten een springplank zouden vormen voor het communisme in Latijns-Amerika. Vanaf 1981 steunden de Verenigde Staten de Contra's, een verzameling gewapende groeperingen van verschillende pluimage, die een afkeer van het Sandinistische regime gemeen hadden. De belangrijkste groepering was het FDN, een vanuit Honduras opererende terroristische organisatie die zich tegen zowel militaire als burgerdoelen richtte en grotendeels bestond uit voormalige leden van Somoza's Nationale Garde. Een andere groepering, het in 1983 opgerichte en vanuit Costa Rica opererende ARDE, werd geleid door Edén Pastora, een voormalig Sandinistisch kopstuk die het oneens was met de 'communistische' koers die na de revolutie werd ingeslagen. Onder Pastora's aanhang bevonden zich veel Miskito-Indianen die door de Sandinisten met geweld van hun land waren verjaagd.

In 1982 verklaarde het Amerikaanse Congres dat de contra's terroristen waren en dat de VS ze daardoor niet zouden moeten steunen, maar president Ronald Reagan bleef clandestien toch hulp sturen aan de contra's. Dit leidde o.a. tot het Iran-contra-schandaal.>>

reactie op jou schrijven: lees goed de data's

2. bewakingsopdrachten:: privé of via OMD's (= tja de afkorting heb ik maar van wat? staat niet in delta files

3. Bouhouche zou dat niet graag horen maar volgens Barbier was hij een buitenhulpje van de bende

4. lees de verklaring van Libet ( pV 1184 van 9 april 1986. 22 maal het woord BURAFLEX maar moet BUROFEX zijn ( correct) maar bestond die burafex wel??

5. die kleine levering in A'pen ?  leg me dat eens uit

6. ergens in 1985 is hier ene Pierre Maltais geland..... Leg me eens wat die kwam doen . Je moet die zeker tegengekomen zijn ....

7. Dus jij kende Paul Latinus goed? waart dus een vriend van hem of niet?

je ziet Cobra Bond speelt op de bal. ( ergens teveel eer Bond ==>> nooit geen vrouwen in zwijm zien vallen voor een kleine visje zoals ik)

Insider wrote:

Ik denk dat u zowel verbaal als fysiek daartoe niet in staat bent.

Dit hoorde ik heel vaak in het begin van mijn carrière. Zowel op het terrein als in de wandelgangen. Uw bericht bekwam de te verwachten glimlach en ben toch al aan mijn laatste jaartjes bezig tot het bereik van mijn pensioengerechtigde leeftijd.

Insider wrote:

Nog afgezien van de onmogelijkheid van iets dergelijks, adviseer ik u om niet een te grote broek aan te trekken

Als het iemand kan geruststellen, wij hebben een voorraad pampers ter beschikking voor volwassenen indien nodig.

LEO wrote:

Bij deze kan ik met de hand op het hart bevestigen dat er wel degelijk een team klaar staat achter de naam Bossi ! In mijn ogen een sterk team . En wees gerust , er wordt via E-mail gebrainstormd tot zelfs in de ochtendlijke uurtjes om beweringen te checken en te re-checken . Dat dit werk niet dagelijks op het forum gepubliceerd word is om te voorkomen dat het een wirwar van schimpscheuten zou te weeg brengen , de beste stuurlui staan immers aan wal !! Het verwondert me ten zeerste dat iemand zoals ' Insider ', die pretendeert een boek te schrijven , tot de conclusie komt dat de nickname Bossi een samenraapsel van zuiplappen en schizofrene sukkelaars dekt !! Laat me zeggen dat het 10 - koppige team éénstemmig forumlid Bossi als gespreksvoerder heeft verkozen ! Belangrijk nieuws of de vraag naar bijkomende inlichtingen zullen steeds gepost worden . Laat ons het daarbij houden beste mensen , we strijden voor hetzelfde doel !

Bedankt voor uw klaar een duidelijk bericht ter bevestiging, Leo.

P-51 wrote:

Om welke reden zou Beijer dan liegen? Hij heeft er uitgebreid over bericht in zijn boek - net zoals over veel andere zaken die minstens de wenkbrauwen doen fronsen .. maar het is moeilijk om leugen en waarheid (de scheidingslijn tussen beiden blijkt eens te meer bijzonder dun) uit elkaar te houden......./......Aan iedereen een vriendelijk verzoek : lees het van A tot Z en trek dan zelf conclusies.

Ik zal mij deze avond veroorloven om opzoekwerk te doen. Informatie dat op wetenschappelijke basis ter beschikking staat van magistraten en rechercheurs. Ik meen te mogen zeggen dat forumgebruikers daar ook het recht toe hebben.