Als je alle feiten bekijkt lijkt het banditisme. Maar toch kom je altijd uit op iets dat niet klopt. Finné,Palsterman, enz... Het is te toevallig dat bepaalde mensen afgeslacht werden. Het start met kleine diefstallen in Dinant dan Maubeuge, enz. De eerste golf lijkt banditisme. Opzettelijk zo geënsceneerd? De overval in Nijvel kan geen toeval zijn. De feiten van 1985 lijken bewust om moorden te gaan.

Wie heeft de zakken die gevonden zijn in Ronquières samengevoegd? Wie heeft deze daar gedropt? In hoeverre is de rijkswacht betrokken? Op alle vlakken stuit je op iets dat niet klopt. Sommige overvallen lijken op kleine domme criminaliteit maar toch zit er dan toch weer net iets meer achter of zijn er dwaalsporen gelegd.

De overvallers hebben veel fouten gemaakt maar ogenschijnlijk toch hun doel bereikt want het raakt niet opgelost. Waren die fouten bewust dwaalsporen? Of toch gewoon simpele bandieten die wat opleiding genoten hebben en daardoor meer militair zijn gaan optreden. Is alles dan manipulatie van justitie of politiek?

Niets is wat het lijkt.

Tru dat

als.......en indien.........het waar zou kunnen zijn, maar dat is een piste waar nog niemand aan gedacht had, zou vb Aalst twwe motieven hebben namelijk iemand doden die getuige was van.....zie dossier Pinon en uitvloeisels en al de anderen als afschrikmiddel omdat er  een lek zou geweest zijn van insiders.

Dat alles heb ik gelezen bij Cobra die zeer waarschijnlijk ook de auteur zou kunnen zijn van de brief aan Vermassen. Kijk ook eens bij dat topic als je wil, er staan daar posts die kopie zijn van zijn posts en waar ik uitleg bij vraag van anciens.