"Ik heb heel wat vrienden in economische en politieke kringen. Dat is zeer belangrijk bij het zakendoen''. Zo heeft zijn vriendschap met de Brusselse politicus Paul Van Den Boeynants hem geen windeieren gelegd. Die leverde hem een insteek in de lucratieve vastgoedprojecten van Charly De Pauw, Ado Blaton en Jean-Marie Josi. In de jaren '50 mogen deze Brusselse betonbaronnen van VDB de Noordwijk omtoveren in een Brussels Manhattan, inclusief WTC-toren en enkele andere wolkenkrabbers."

Wat ik al lang denk. De Bende van Nijvel is een uitvindsel van de media. Is gewoon maffia, die afhankelijk vd opdracht verschillende personen inhuurt uit diverse milieus. Natuurlijk heb je bij WNP gekken die graag eens oorlogje willen spelen, en als je hen de indruk geeft dat ze het land van communisme aan het redden zijn voelen ze zich niet schuldig. smile

Dan het criminele milieu met clans Farcy'ken (top) en lakeien als De Staerke die ze ook doen geloven dat ze ineens geen crimineel meer zijn maar redder van het vaderland. smile Achteraf krijgen ze te horen: sorry we hebben jullie voor de gek gehouden! Wie gaat hen geloven? Niemand dus, want zij hebben de feiten gepleegd. Als er al iets van uitkomt, zal het altijd maar een stuk van het verhaal zijn. En zal men de hulpjes vernoemen maar niet wie er achter zat.

Voor de laatste twee post akkoord, past ook in mijn gedachte van enorme zwartgeld pistes.

België wordt kunstmatig beademd. Tijd om de stekker uit te trekken? Dan wordt het een nietig niemandsland. Waar kan om gevochten worden. Om het te bezitten. En België, alleen België. Heeft daar zelf voor gezorgd. Tijdens de tweede wereldoorlog kregen wij de hulp van de amerikanen. Maar voor wat, hoort wat … Pay-back time!

Onder het mom van de ingebeelde vijand (Sovjetunie) te bestrijden en een zelfstandig, sterk belgië op te bouwen, dienen grote staatswijzigingen te gebeuren. Dus zal de amerikaan de domme belg helpen met het nodige enthousiasme van machtslustigen. Onder het mom samen zijn we sterker, is het pay-back time! De gevolgen zijn er en dat is nog maar het begin. De bendeslachtoffers zijn geen oorlogsslachtoffers maar staatsslachtoffers.

Enkele uitvoerders zullen misschien ontmaskerd worden. En het zou best kunnen dat er toevallig bij de uitvoerders iemand tussen zat die de familie VD Steen kende, dus moesten zij er alleszins aan. Maar de naald in de hooiberg zal nooit gevonden worden. Dit valt nooit te bewijzen. En wie te dichtbij kwam, werd overvallen, geverongelukt, gezelfmoord, gefolterd. België ...shame on you...

Ik heb altijd gedacht dat er een samenwerking was tussen de giftige, extreemrechse groep van de Staat en de onderwereld. Maar nu ben ik tot het besef gekomen dat het een vergelding kan zijn. Voor '82 en '83 hebben ze de onderwereld willen laten beschuldigen. 'Het waren een bende criminelen".  In 1985 heeft de onderwereld laten zien wie ze waren als ze niet met rust gelaten werden en stoppen van beschuldigingen  voor de feiten van 1982 en 1983. Wat in 1984 gebeurd is qua onderzoeken, vasthoudingen, beschuldigingen, kan een aanleiding zijn voor 1985. Nu zullen WIJ eens laten zien wie we zijn. Hoeveel macht WIJ hebben. Het spelletje moest stoppen. En het is gestopt. Een sleutelfiguur kan hierin zijn Madani. Een mes die aan twee kanten snijdt, is gevaarlijk?

@sherlock
ook pay back time voor de joden.
Het percentage joden of half joden die in het bende verhaal voorkomen is zeer hoog.
De bekenste Jean Gol (Goldstein)

Er werd een "privé-militie" opgericht: WNP bestaande uit oa rijkswacht en leger. Extreem-rechts om ons te beschermen tegen invallen van het rode gevaar! Afdeling van de staatsveiligheid. Dat was de gedachte. Alleen ... sommigen hadden daar andere plannen mee! WNP werd zelf geïnfiltreerd door de creators van de Bende van Nijvel: Enkele politiekers, hun steunende magistraten, de rijke belgen graven en baronnen, hebben andere plannen. Zij willen investeren en samenwerken multinationals Amerika. oa Delhaize, Boas, ... Deze heren werden gesoigneerd in de orgieën. Waar kan men anders iemand die zich al alles kan veroorloven nog mee plezieren en gunstig stemmen? WNP'ers werden "misleid" en "misbuikt". Voor deze opdrachten (lekken vermoorden), doelen kregen ze geen immuniteit. Zo beseften ze dat ze in de zak gezet werden met het gekende gevolg. De draad volgen is moeilijk. Tussen extreem rechts- en rechts(links)

André Delhamende:

"minaar" Dolce P;

wapens-en drugshandel. VLiegveld Gosselie

Onderzoek en aanslag Herman Vernaillen.

http://vinalmont.blogs.sudinfo.be/tag/a … delhamende
https://www.slideshare.net/thierrydebel … 97v8ZCUng8

Het 'rode gevaar' was een bondgenoot van de Joden in strijd tegen Islam. Libanon (Beiroet, drugs for weapons), Israël,... waar zit het geld denk je?

Het bestrijden van een heropstanding van fanatieke Islam in deze reeds verwesterde regio's.

Net zoals Rusland 'extreem rechts' nu 'steunt' in Europa / USA  om Islamisering en dan vooral fanatisme / salafisme tegen te gaan (fake news, trainingskampen)? Met opperfanboys Bç

Zowat iedere verdachte in het dossier heeft vrouw met kleurtje, enkele met vreemde en zigeunerroots, biseksualieit,.. . Niet te vereenzelvigen met puur nazisme.

Willen ze niet de scherpe kantjes van de Islam proberen te halen (op lange termijn). De fanatieke Islam is een serieus blok aan het been van de beoogde globale rassenvermenging waar men in bepaalde kringen al een eeuw van droomt.

EN om maar te zeggen: de misdaad staat niet stil en al geheel niet in de regio waaruit tal van in dit dossier vernoemde personen opduiken/opdoken.
De Zennevalei dus! Met sinds november vorig jaar al een paar honderd inbraken en ook'n paar home-invasions! Het komt neer op vier inbraken per dag! Dus...een uitgekiende regio zo vlakbij Brussel etc. en wie weet familie van...
(ik bedoel maar deze regio heeft ook nu nog een hoog criminaliteitsgehalte)

(bron: nieuws regionale televisie RING-tv)