Prostitutieoorlog 1985? Moordende concurrentie tussen:

Madame Nicole Andrien, Aarschotstraat van 'Le Clercq, boss de Delhaize 250.000 actions de 5.000'.

En:

"De maîtresse van Van Herzele was Habib Hamad Ben Stitut, die ook seksuele relaties had met de bankier Finné en de dubbelspion Faez Al Ajjaz. Ze bezat een bordeel in de Aarschotstraat en haar naam stond op de lijst van Beijer."

Haemers en zijn prostitué zijn nooit veraf.

En terwijl ik op dreef ben: een hypothese ja. Jacques Fourez was een projectontwikkelaar en hij was de eigenaar van de firma SA Ifomen. Hij werd samen met zijn partner - Elise Dewit in de nacht van 17 op 18 september 1983 doodgeschoten aan het Colruyt-warenhuis van Nijvel toen ze terugkwamen van Parijs. Basri Bajrami zat ook in deze business. Hij heeft nadien nog een Belgisch koppel in Spanje gechanteerd! Betalen of moord! Is het normaal dat hij leeft zoals hij nu leeft? In alle luxe op Belgisch grondgebied? Na zo'n geschiedenis? Hij wordt geëerd en geprezen en bevindt zich onder de belangrijksten van Macedonïe oa staatshoofden! Niet normaal voor zo'n gangster nr 1 ! Gladde aal. En Haemers en Co is nooit veraf. Terroristen en gangsters zijn water en brood! Haemers ging spreken! Maar zoals het hoort in die kringen, is het er niet van gekomen

Ik vind die "prostitutieoorlog" van jou niet slecht gezien. Die was er volgens mij wel degelijk, waarschijnlijk zelfs georchestreerd. Meer dan aanwezig in Eurosystem en in Bende van Nijvel! Madame Nicole Andrien woont zelfs nog in mijn buurt. Hen al een paar keer de neiging moeten onderdrukken om daar te gaan aanbellen. Misschien komen we daar meer te weten dan dat er op het forum staat bij wijze van spreken.

63

Dan weet u ook Coconut dat dochter VJ ook niet zo ver van Nicole Andrien in M. woont of woonde. VJ werkte ook in dezelfde contreien als haar moeder. Tot op heden staan ze nog ergens geregistreerd in de KBO. De link van Nicole Andrien met d'Ouwendijck is toch ook een hele rare, niet? En er zat daar ook iemand tussen van de ordehandhaving toch? Jij spreekt ook over Habib en Haemers' muze.

Ik zie deze mensen eerder als een brievenbus of een chantageinstrument, met of zonder hun medeweten. Brievenbus dan als in interface met de donkere zijde van de maatschappij. Het ander is duidelijk. Eurosystemes was eerder prostitutie om de klanten te behagen en ja, misschien ook een poot om te draaien als het nodig bleek.

Het was toch Bouten die het laatste gepubliceerde gesprek met NA zou hebben gehad? Een zeer zwak en onkritisch interview vind ik waar niet zo veel is uitgekomen. Wat mij betreft zijn die 'histoires de cul' gewoon een middel om mensen in de pas te laten lopen als het goed uitkomt. Een pressiemiddel in een veel groter geheel.

'histoires de cul' Ik noem ze uiterst gevaarlijke wapens.

De nummerplaten affaires:
Eerder, op 25 april 1982, was in Parijs een Porsche 924 teruggevonden, die in Brussel gestolen was. Op die auto hing het plaatnummer BEL-310 van Jacques Van Camp. Op 29 maart 1983, zes maanden voor de moord, werd Van Camps eigen Porsche gestolen in Sint-Lambrechts-Woluwe, waar Van Camp woonde. Hij werd de volgende dag teruggevonden. De dief was Murat Kapllan, die vaak naar Parijs ging.

Nummerplaataffaire Albert Vandenabiel?

Auto getuige gestolen en gedumpt met lijk (gangster Idriss) in koffer. Face to face geintimideerd door Murat Kapllan?

8 mensen hebben Haemers herkend in Aalst

Moet er nog meer zout zijn?

Waarom werd daar nooit iets mee gedaan?

Integendeel: Als Marc Vandamme ging verklaren dat hij zijn jeugdvriend Bonkoffsky herkende werd hij geschaduwd! (geintimideerd)

Wat was er mis met de BOB van Aalst en Gent?
Waren het enkelingen die de mol waren, of de oversten die deze bevelen uitdeelden? Waarom lijken zij onder 1 hoed te spelen met de bende rond Haemers?