1

Office de Représentation Fiscale (ORF) was een kantoor gespecialiseerd in fiscaal advies. Deze fiduciaire vennootschap leverde diensten aan dezelfde mensen die men aantreft bij CCF en North Europe. Zo is er bijvoorbeeld de bedrijfscommissaris van North Europe, Raymond Krokaert, die tevens commissaris is bij ORF.

De laatste werkgever van José Vanden Eynde was ORF. Hij was er chauffeur was tot 17 juli 1982. Tijdens die periode reed José alle uren van de dag en nacht zijn werkgever, die geen wagen had, naar Nederland, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. José Vanden Eynde werd in december 1982 vermoord door de Bende van Nijvel in Beersel.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Commissaris-revisor van North Europe was Raymond Krokaert, een persoon die we ook tegenkomen als bestuurder van het Office de Représentation Fiscale (ORF). Deze fiduciaire leverde diensten voor onder andere de vastgoedgroep Blaton en de Compagnie Générale des Eaux. Uit politieverslagen blijkt dat Raymond Krokaert een tijd op hetzelfde adres heeft gewoond als Jacques van Camp. Van Camp werkte een aantal jaren als architect voor de groep Blaton en stapte nadien in de horeca. Hij werd in oktober 1983 voor zijn restaurant in Ohain door de Bende vermoord. Rond ORF viel overigens nog een andere Bende-slachtoffer. Uit gerechtelijk onderzoek blijkt dat José Vanden Eynde een tijd als bediende van ORF werkte. De man werd in december 1982 door de Bende vermoord in het restaurant waar hij als concierge werkte.