1

Topic: Jean-Luc Noël

Wat?
Alweer een naam out of the blue?
Hier kan er echter niet verweten worden dat dit topic ondermijnd wordt met deze post.
(Het is dan ook de eerste post, deuh.)
Jean-Luc Noël had nog geen eigen topic op dit forum.
Nochtans wel interessant maar vooral ook nodig om de vele 'theorieën' en 'hypotheses' en dergelijke te kunnen onderbouwen.


Jean-Luc Noël was geen lid van Gladio maar -net als Jean-Pierre Doreane- lid van de gerechtelijke politie van Nijvel.

Eddy Vos stelt zich ernstige vragen bij de haalbaarheid van een samenzwering waarbij honderden magistraten, rechercheurs en deskundigen gedurende veertig jaar zouden hebben gewerkt om de waarheid te verbergen.

Niet allemaal, dat is inderdaad onmogelijk. 
Maar wel een groot aantal van hen om diverse redenen.

Deze Jean-Luc Noël heeft zeker daarin het voordeel van de twijfel vermits hij het was die met deze concrete (geen 'ik denk...', geen 'volgens mij...', geen 'wat een gekke naam', ...) informatie kwam op het proces Bouhouche-Beijer in verband met de roofoverval en moord op Francis Zwarts op de luchthaven van Zaventem...

A.Q. was spontaan bij de gerechtelijke politie van Nijvel komen getuigen met informatie die erg bezwarend was voor Madani maar niet langer haar man. Ze verklaarde dat haar -toen dus al- ex-man Bouhouche haar verteld dat het geld dat het koppel zo vlot kon uitgeven, kwam van een zaak die hij samen met boezemvriend Jean-François Buslik en een paar anderen
(even tellen: 1-2-3-4 personen minstens (!)
had gedaan op de luchthaven van Zaventem. Toen ze hem vroeg of die zaak iets te maken had met de affaire van de verdwenen veiligheidsagent van Sabena, antwoordde Madani Bouhouche bevestigend. Hij zou haar zelfs gezegd hebben: "Hij (Francis Zwarts) zal nooit meer spreken. Weet je, stilzwijgen wordt gekocht, en je kan geen omelet eten zonder eieren te breken".

Ook de vriendin van Buslik, Graziella Davilla -geen zorgen, dit is geen naam out of the blue want deze naam stond wel al eerder op dit forum-, werd door de ex van Bouhouche verraden en bevestigde tegenover de speurders het verhaal over de aankoop door Buslik van een huis in Londen.
Voor die aankoop had Buslik 2,1 miljoen BEF, maar hij beweerde dat hij dat geld gedurende tien jaar had gespaard.

Bekend op dit forum en vanuit de vele relevante literatuur is dat onze 3 protagonisten in dit triest verhaal vertelden dat de Cartier-horloge die Buslik zijn vriendin droeg, nep was.
Iets wat ten stelligste door de firma Cartier tegengesproken werd, de techniek om zo'n horloge te maken was immers op dat moment nog exclusief bij de firma Cartier.
Gevraagd vanwaar die nep-horloges dan wel kwamen, antwoordde Buslik dat hij dat niet durfde zeggen uit vrees voor zijn veiligheid en die van zijn familie.

Je kan geen omelet maken zonder eieren te breken.

2

Re: Jean-Luc Noël

Over deze man bestaat al een topic. Daar dus verder aub » Forum

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube