1

Topic: Bernard Becker

Bernard Becker van de Becker-clan. Werd in mei 1971 gearresteerd omdat hij een politieman een messteek had toegediend toen hij betrapt werd tijdens een inbraak.

Bij dat feit was een andere Becker betrokken, maar vermits hij minderjarig was werd hij niet bij naam genoemd.

Ze woonden op dat moment allebei in een woonwagen in Hoeilaart.

Dieven uit Hoeilaart aangehouden te Ferrière-le-Grance

De BOB van Bergen heeft na een langdurig onderzoek in samenwerking met de Franse gendarmerie de twee daders ontmaskerd van een aanslag, die in de nacht van 16 op 17 maart jl. werd gepleegd op en politieman van Borgworm.

Deze werd door een dolksteek gewond op het ogenblik dat hij de twee mannen op heterdaad van diefstal betrapte. Het betreft Bernard Becker, 21 jaar, verblijvende in een woonwagen te Hoeilaart, die werd aangehouden te Ferrière-le-Grande, waar hij zijn buit verborg. De tweede is een minderjarige bloedverwant van Becker, 16 jaar oud, eveneens van Hoeilaart. Op beiden wegen eveneens zware vermoedens in verband met talrijke diefstallen in Frankrijk en België.

Bron: Gazet van Antwerpen | 17 Mei 1971

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube