1

Topic: Yves Cramblin

Op 5 oktober 1981 wordt Yves Cramblin in Senlis gearresteerd. In zijn wagen werden 50 pistolen ontdekt. Na zijn arrestatie pleegt Yves Cramblin zelfmoord in de gevangenis. Cramblin stond in contact met Olivier Danet.

Brusselaar aangehouden in verband met wapensmokkel

In verband met de ontdekking van een smokkel in Belgische wapens werd een Brusselse wapenhandelaar aangehouden. Het gaat om een zekere Ronald Van Lennep. Maandag werd in verband met deze zaak ook reeds de 29-jarige ambulancier Philippe Letessier uit Parijs aangehouden. Tijdens het weekend werden ook reeds vier leveranciers van de wapenhandel, die zowel gangsters, rechtse extremisten als verzamelaars wapens verkochten in België aangehouden. De "draaischijf" van de hele handel was een herbergier uit Parijs, de 47-jarige Yves Cramblin, een man met een zwaar juridisch dossier. In zijn wagen had de politie zo’n 50 pistolen ontdekt.

Bron: Gazet van Antwerpen | 14 Oktober 1981

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube