Re: Aalst: Vlucht

Bedankt voor de uitklaring.

Re: Aalst: Vlucht

Merovinger wrote:
Lack of a better name wrote:

"Hij is er samen met Bouhouche op café gesignaleerd tijdens overval"
Is er bekend wat zij vlak na de overval gedaan hebben?

Neen, Cammerman is niet gesignaleerd in een café tijdens de overval. Het is Guy Bouten die dat schrijft omdat dat in zijn verhaal past. De getuigen in het café hebben een persoonsbeschrijving gegeven maar nooit formeel Cammerman, noch Bouhouche noch Cocu herkend.

Bedankt hiervoor. Jammer dat we bij Bouten nooit weten wat waar is en wat niet.

Met dergelijke desinformatie help je het onderzoek niet vooruit.

Re: Aalst: Vlucht

Een boek dat op bewijzen gebaseerd is had veel interessanter geweest voor ons. Nu gaan sommige forumleden, waaronder jammer genoeg ik, er soms foutief van uit dat iets "bewezen" is.

Re: Aalst: Vlucht

club_le-happy-few wrote:

Rebecq-Rognon ... koninklijke weg (huisnummer is ongeluksgetal). De Staerke kende deze ook + rijkswachters. Garagist des huizes was Beijers alibi voor Aalst en Ari-medewerker.

"Garagist des huizes was Beijers alibi voor Aalst en Ari-medewerker."
Bedoel je dat de garagist des huizes een alibi had voor Beijers en een Ari-medewerker? Was dit een alibi dat geldt voor voor, tijdens en na Aalst?

Link Bedrijfsgegevens
Ik post liever zijn naam niet op het net want is op het net actief, en er zijn al heel wat gegevens uit de google zoekmotor gehaald (ook locaties die bij andere bende verdachten hoog aangeschreven stonden).

Maar er is op zijn naam toch nog wel opmerkelijke bedrijfsgegevens te vinden als je wat doorzoekt, ook in andere branches.
Internaatvriend van Beijer en ook Amory lijkt goede vriend te zijn. Verdeyen destijds ook geloof ik.

Hij heeft hier aparte topic op dit forum onder "Bouhouche-Beijer" en komt voor in boeken van Beijer, Hilde Geens en Guy Bouten.

Als het adres in "Bende literatuur" klopt dan is dit het zelfde huis waar ook Farcy soms resideerde. Maar stond officieel geloof ik op naam van schoonzus. Die heeft nog steeds maatschappelijke zetel voor één van haar 'bedrijfjes' in Elsene waar Farcy's destijds ook verblijfplaats hadden. Een andere broer zou ook in woonwagenkamp nabij Beersel een standplaats hebben gehad. Dus geografisch zeer interessant. Was in België actief vanaf begin jaren 70 tot 87 ... In jaren 80 nooit meer opgepakt met hulp van rijkswacht / bic / dea die huiszoekingen op een flop lieten uitdraaien. Is ook uit Nederlandse gevangenis ontsnapt met hulp van ... en men heeft er dus in België voor gezorgd dat ze hem niet meer konden terugpakken. Ook niet de Franse gendarmen die hem ook wilden oppakken voor feiten. Zou sinds enkele jaren terug wat 'bedrijfjes' gehad hebben in buurt van Menen, Moeskroen,.... (import-export etc).
Deed zowel drugs (heroïne: grootste van west-europa, hasj), prostitutie (beurs & noordkwartier brussel), bordelen in Noord-Frankrijk, België en Zuid-Nederland, Homobars (ideaal voor chantage in die tijd), Wapens (ook zelf maken), antiek,.... alles waar mee wit te wassen valt en te sjoemelen. Voor het vuile werk huurde hij leden van Bendes De Staerke en Haemers in, of kleinere criminelen. Naar mijn vermoeden werden deze ingezet als ze schulden hadden bij hem: meewerken of kogel.

Albert Gillet uit zijn bende was schoolvriend VDB en regelde vooral de zaken met Italiaanse maffia (was ook informant natuurlijk voor drugsbureau).

Zijn facebook-vrienden en interesses zijn ook veelbetekenend: Link







"Hij is er samen met Bouhouche op café gesignaleerd tijdens overval"
Is er bekend wat zij vlak na de overval gedaan hebben?

Zou dus een kwakkel van Bouten zijn volgens Merovinger.

Re: Aalst: Vlucht

Hierbij het eerste blad van het PV van de getuige die op 9 november 1985 rond 19u15 twee Franstalige mannen opgemerkt heeft in het café 't Christoffelken. Hij geeft een beschrijving van die twee mannen. Merk wel op dat dit verhoor dateert van 24 februari 1988 en dus niet van kort na de overval.

https://lh4.googleusercontent.com/-fM_VaMonGpA/UT5SvZZQuZI/AAAAAAAADLI/dq86SriGvws/s800/PV%2520Aalst%2520-%2520christoffelken%2520-blackened-.jpg

646

Re: Aalst: Vlucht

the end wrote:
Tru Dat wrote:

Dat aangevraagde lied is trouwens een signatuur ... denk daar eens over na ?

Zeker, het verzoek om 19u15 valt trouwens samen met het telefoontje met de valse bommelding in Halle, dit is gepleegd om 19u15. Er is heel veel aandacht besteed aan de verwarring rond de vluchtweg en route, tevens zijn er de vele (valse) sporen in Houssiere plus meerdere wagens ivm Aalst. De daders hadden een doordacht plan. Hun eerste stop om de wagen, wapens plus vermomming een andere richting dan de uitvoerders te laten uitgaan, zal voorbij Ninove liggen en voor Halle, en het zal een strategisch gekozen plaats zijn.

Hoe noemen ze dat, de kat een belletje aandoen.

Vermeulen wrote:

In Hofstade is er nu niet zo veel te beleven, ook toen niet, behalve dat er in die periode rond 1985 .

Omdat ik van goede wil ben, voor KeesB die Vermeulen zoekt.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

647

Re: Aalst: Vlucht

Idd the end dat valt samen. Scherpenheuvel = vriendin De Staerke en valse bommelding in Halle was zogezegd de tactiek van de bende De Staerke om de politie of rijkswacht te misleiden. Alles stond in het werk om in de schoenen van De Staerke te schuiven. Heel doordacht plan. En in Kester zijn ze het laatst gezien.

648

Re: Aalst: Vlucht

kenza wrote:

En in Kester zijn ze het laatst gezien.

  1. In Aalst zijn ze met zekerheid voor de laatste keer gezien.

  2. Er is geen enkele melding over Kester gekomen, wel één over Leerbeek. Waar een Golf met grote snelheid door het rode licht is gereden.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

649

Re: Aalst: Vlucht

Over de Golf in Leerbeek, dit is niet een Golf zoals er vele rijden. Maar een donkere zonder lichten rijden Golf die aan hoge snelheid in een s bocht in het donker 2 wagens inhaalt, in een tijdspanne die overeenkomt met de vlucht van de daders. Het is niet alleen dit, dat er geen melding over de omgeving van Leerbeek gekomen is daar ben ik het niet mee eens. De telefoontjes rond 19u15 en de vluchtweg misschien is er een verband? Wat zeker is de vluchtweg ligt heel erg gevoelig, tot nu.

Om een beter beeld te hebben over het boeiend vraagstuk van de vluchtweg en wat vooraf gebeurde; De rijkswacht heeft alle mogelijke pistes nagereden, in tegenstelling tot wat hier soms op het forum beweerd wordt is de baan van Leerbeek door naar Halle niet echt geschikt als vluchtweg, dit was de opmerking van de rijkswachters zelf. De daderwagen is ook niet gezien geweest op die baan, het vals bomalarm in Halle is daarop inspelen van de daders. Dat ze het laatst opgemerkt zijn in de buurt van een zeer strategisch punt mag gewoon niet geminimaliseerd worden.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

650

Re: Aalst: Vlucht

Om het nog beter te schetsen dat die vluchtweg tot op vandaag zijn sporen trekt, is het feit dat er een nogal rechtstreeks verband is tussen het onderzoek naar de mogelijke vlucht van de daders nov; 86 het dumpen van de zakken, maar ook het tot stand komen van de duik door Delta naar de zakken. Tevens in die context is het opmerkelijk dat er naar info gevraagd ivm het R4tje laatstleden.

Wat zou Verdeyen zeggen over de vluchtweg. Hij is voor zijn kennis van het dossier alvast beloond met een vet contract ivm de bouw van infrastructuur voor militairen.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.