211 (edited by Kalasjnikov 03-04-2008 00:05)

Re: Verhaal van Kuros

Renne, er zijn (zo) veel zaken die je nog niet weet dat je beter een stoel achter je zet als je ze hoort want je gaat achterover vallen, bij wijze van spreken dan. De puzzel klopt met de bekomen informatie en alle stukjes vallen in elkaar beetje bij beetje maar enkele stukjes zijn gekend maar zijn misschien niet voor openbare publicatie. (Dit ter zijde). cfr Kuros

212

Re: Verhaal van Kuros

Ik denk dat we allemaal zouden achterover vallen moesten we de echte waarheid achter de Bende kennen. Het is niet voor niets dat Justitie het deksel op de 'doof'pot houdt. Dat is het grootste probleem,we moeten de puzzel zelf maken en zorgen dat het uit de handen van Justitie blijft,tot als het laatste stukje vastligt. Als je stuk per stuk aanbiedt,zullen zij ervoor zorgen dat er stukjes ontbreken. Bv. het pv van de reus? Het is versnipperd, nu wel nadat de info naar dat PV gevraagd was. Hopelijk lukt het om hen op een gegeven moment schaakmat te zetten. En dat kan alleen met keiharde bewijzen.

213

Re: Verhaal van Kuros

UPDATE VERHAAL KUROS

Voor de wachters op Kuros zijn verhaal,het verhaal is volledig af. Het gaat naar een advocaat en wordt nagekeken op zaken die eventueel (nog) niet vermeld mogen worden of aangepast moeten worden. Dan gaat het naar Ben. En hij zal het plaatsen op de site. Daarna kunnen jullie zelf oordelen en vragen stellen over zijn verhaal.

214

Re: Verhaal van Kuros

eindelijk.....ik kijk er ongelooflijk naar uit!

215

Re: Verhaal van Kuros

Stilte voor de storm??????

Re: Verhaal van Kuros

bart wrote:

Stilte voor de storm??????

Yes, stilte voor "de orkaan" :-)

217

Re: Verhaal van Kuros

Is Kuros het volgende slachtoffer geworden of is zijn fantasie gewoon uitgeput?

Re: Verhaal van Kuros

Makavelion wrote:

Is Kuros het volgende slachtoffer geworden of is zijn fantasie gewoon uitgeput?

Zoals je enkele berichten hiervoor had kunnen lezen wordt het verhaal van Kuros nagekeken door een advocaat, waarna het door de webmaster op de site zal worden gezet.

Niemand heeft er baat bij Kuros te pushen of voor een fantast te verslijten, integendeel.

219

Re: Verhaal van Kuros

Biggus Dickus wrote:

Zoals je enkele berichten hiervoor had kunnen lezen wordt het verhaal van Kuros nagekeken door een advocaat, waarna het door de webmaster op de site zal worden gezet. Niemand heeft er baat bij Kuros te pushen of voor een fantast te verslijten, integendeel.

Laat ons hopen dat je gelijk hebt. Krijg alleen het gevoel dat we hier serieus aan het lijntje gehouden worden met dit verhaal waar altijd A gezegd wordt maar de mensen voor B op hun honger blijven zitten.

Moet een verhaal van serieuze omvang zijn als iemand die gewoon is om dossiers uit te pluizen er zo lang over doet. Ik ken een advocaat die op die tijd een 26-delige encyclopediereeks controleert van voor naar achter en van achter naar voor ook nog eens als je dat graag wilt.

zoals je enkele berichten eerder kon lezen moet je iedereen respecteren in zijn mening , en beseffen dat niet iedereen direct alles als waarheid aanschouwt wat er op het internet geschreven wordt.

220

Re: Verhaal van Kuros

Ik ken een advocaat die op die tijd een 26-delige encyclopediereeks controleert van voor naar achter en van achter naar voor ook nog eens als je dat graag wilt.

Er zijn mensen die minder snel 20bladzijden kunnen typen dan anderen,dus geduld en respect voor iedereen.
En als U een advocaat kent weet U ook dat die mannen wel meer zaken te doen hebben en dat hij die tekst alleen zal doornemen als hij er ook tijd voor heeft.
Kuros wil gewoon zijn verhaal nog één keer vertellen aan jullie.