411

Re: Verhaal van Kuros

Wat is het verband tussen Kuros en Cams/Vlassenroot?

412 (edited by Raf 12-02-2010 09:07)

Re: Verhaal van Kuros

dim wrote:

Wat is het verband tussen Kuros en Cams/Vlassenroot?

In deze zaken zijn het ook rijke zaakvoerders die een kopje kleiner gemaakt worden door huurlingen in opdracht van de echtgenote. Het is zelfs zo dat ze na de moord de gelukkige weduwe gaan spelen, en de grote sier uithangen. Lees de verhalen na op deze site, en je zult versteld staan.

413

Re: Verhaal van Kuros

In het geval Cams was niet de echtgenote de opdrachtgever. De daders zijn waarschijnlijk te zoeken in het wereldje van de medische labo's en de georganiseerde misdaad (van het type beschreven in het dossier Atlas). Wat niet uitsluit dat een link met de Bende mogelijk is. en hop... nog een kandidaat-reus?

414

Re: Verhaal van Kuros

Waarom hebben ze die uren voor de raid in Aalst Kuros 's nachts niet gewoon in zijn kroeg vermoord, hij was immers alleen met de 6 bende verdachten?

415

Re: Verhaal van Kuros

Mezelf: Dan was het inderdaad moord en geen "ongeluk".

416 (edited by zuiderling 24-05-2010 03:11)

Re: Verhaal van Kuros

kuros wrote:

Zoals nog velen terecht denken: dat ook Aalst een comouflage-overval was om moorden toe te dekken, en dit gelinkt is aan andere onfrisse zaken!
Stel nu dat er in Aalst slachtoffers bij waren, die in opdracht naar Delhaize zijn gelokt!(Bultot) En die een paar uren ervoor hun moordenaars hebben gezien! Zij kunnen het helaas niet meer vertellen!
Stel nu dat er buit hen nog iemand was die bezoek gekregen heeft van de daders (6pers) en die dan op de bewuste avond om 19.30u naar de parking moest gaan! Maar op het laatste heeft afgehaakt!
Stel dat daardoor hun opdracht maar gedeeltelijk was "gelukt" en daarom hun laatste opdracht was?
Stel dat er geholpen is door mensen van Aalsterse, gezien de binnenwegen die zijn genomen bij hun vlucht!
Stel dat degenen die mede-verantwoordelijk zijnvoor wat in Aalst is bebeurd, toch nog gaan praten?
Stel dat de personen die er vermoedelijk bij betrokken zijn alle eigenschappen  hebben van rasechte psychopaten, en de overvallen zijn uitgevoerd door geestesgenoten en kennissen?
Stel dat deze (schijn) overvallen op de perfekte moord gaat lijken?
  Stel dat grijze mercedes in Aalst met nl nummerplaat zou kunnen ter beschikking gesteld zijn door iemand die opdracht heeft gegeven?
De zakenwereld bestaat toch uit niets anders als "pleziertje" doen! Dit gebeurd zowiezo zeker in de misdaadwereld!
Niet elke zware misdadiger zou samenwerken met psychopaten, doch wel indien ze zelf psychopaat zijn!  Drugverslaafden groeperen zich, alcoholverslaafden zoeken elkaar steeds op, rokers gaan bij elkaar staan!
En sex-verslaafden? En waar vindt je de meeste gangsters, pedofielen,in één woord : criminelen!  In de sexindustrie (zie Mirano-Jonathan enz-Mendez!)
Zijn de deelnemers soms geen mensen waar je in het dagelijks leven U moet tegen zeggen? En wie zich daar laat toe lijden zijn mensen die : hun man of vrouw bedriegen, die geen verantwoordelijk meer kunnen dragen, die voor andere dingen buiten sex gevoelloos blijven, verstand op nul of op sex!
Die liegen, bedriegen, stelen, en om weg te steken : over lijken durven gaan! want niets heeft nog belang ,buiten datgene dat voor hun primeert!
  begrijpe, wie begrijpe kan!

Ik geloof niet dat Aalst bedoeld was om mensen te executeren. Reden: De Bende van Nijvel had kort daarvoor in de buurt al zeer dodelijke overvallen gepleegd (3 + 5 doden). Wie is er nu zo dom zich naar een Delhaize parking te laten lokken als hij ook maar het kleinste vermoeden heeft dat hij met gevaarlijke zaakjes bezig is die Bende-gerelateerd kunnen zijn?
En omgekeerd: hoe dom ben je als bendelid om iedereen altijd  uit te nodigen op een Delhaize parking? Das toch hetzelfde als bevestigen: "Kerel, ik zit bij de Bende"? Allez, wees eerlijk: als Patrick Haemers u op een Delhaize parking zou uitnodigen, zou u dan niet even nadenken? smile

Re: Verhaal van Kuros

het probleem in het verhaal van Kuros is dat je er qua opsporing weinig mee kan beginnen. Er zijn geen bewijzen of directe aanknopingspunten.

Daarnaast is het gewoon wiskundig gezien en vooral ook organisatorisch gezien, eigenlijk onmogelijk om door middel van mensen lokken naar een supermarkt, de perfecte afrekeningen te verrichten.

Het motief rammelt ook. Te veel gezocht in de persoonlijke sfeer. Het achterliggende argument namelijk dat de afrekeningen alleen konden gebeuren als ze op toevallige overval moorden leken, is niet logisch, niet realistisch en is een regelrechte onderschatting van de Bende van Nijvel.

Als je namelijk op hun lijstje stond, was je er nu niet meer.

De reacties van Kuros lezende, krijg ik sterk de indruk dat hij zelf wel ervan overtuigd is dat zijn theorie de weg is naar de oplossing. Maar persoonlijk denk ik dat het eerder voortkomt uit het wantrouwen dat hij specifiek heeft naar zijn ex, en naar vrouwen in het algemeen.

418

Re: Verhaal van Kuros

Maar het blijft toch raar dat ze kinderen vermoordden, en bijna een compleet gezin, doelbewust!

Re: Verhaal van Kuros

  1. Als je eenmaal die grens van het killen bent overgegaan, zijn er nog maar weinig bezwaren.

  2. Zolang er maar erg goed betaald wordt, doen killers alles, het doel heiligt de middelen.

  3. Vikingen, Amerikaanse gangsters uit de drooglegging, frontsoldaten uit WO 2, zij gebruikten allen amfetamine. Bij geweldadige acties is dat een pre.

  4. Mogelijk is er tijdens de 2e fase van de bende ook sprake van extreem rechts gedachtengoed. Een terroristische daad ontziet kinderen niet.

420

Re: Verhaal van Kuros

Maar eigenlijk kan kuros mensen aanwijzwen als daders, hij heeft ze immers gezien. En hij kan ook personen als dader uitsluiten, dan hoeven wij hier niet steeds te speculeren, toch?