1

Topic: Websites

Ik vond deze website via Google. Ik wist niet zo goed waar het te plaatsen, want er komen veel namen in voor, van Vanden Boeynants tot Nihoul tot Vanderelst tot Albert. Wel interessant om eens te lezen.

» Leugens in belgië
» Adel verplicht

2

Re: Websites

De zeer interessante website ISGP (Institute for the Study of Globalisation and Covert Politics) met o.a. de x-getuigenissen, is deze week, na 6 jaar, platgelegd.

Re: Websites

Jammer, it's the end of an era.

4 (edited by Boemerang 02-10-2010 22:29)

Re: Websites

ISGP is uit de lucht. Micha Kat heeft enkele dagen geleden "gecapituleerd" in zijn strijd tegen Demmink. Op stelling.nl lees ik dat Xe-services (Blackwater) al enige tijd training geeft aan de Nederlandse politie! Al enige tijd plukt men met veel bombarie zogenaamde terroristen uit vliegtuigen om ze een paar dagen later vrij te laten wegens compleet geen bewijs.

Vandaag viel de M.E. een demonstratie van krakers aan, op de journaals is het andersom (de krakers zijn de laatste resten van de buitenparlementaire linkse scene en hun actie-netwerken).

Vandaag is een zwarte dag. Met 2/3 stemmen neemt een partij die grandioos de verkiezingen verloor de beslissing om mee te doen aan een Ultra-rechtse minderheidsregering gedoogd door een extreem-rechtse partij. Een meerderheid van 76 tegen 74. CDA-leider Verhagen noemt het een "feest voor de democratie". Vorige week kon de NATO-ambassadeur zijn mond niet langer dicht houden en verklapte dat er al een nieuwe aanvraag voor een Afghanistan-missie klaarlag.

Breken de jaren van lood nu aan in Nederland?

5 (edited by Ruf Nachtergaele 08-10-2010 10:26)

Re: Websites

Misschien is het maar tijdelijk dat de website weg is, in ieder geval er is nog een en ander van de website ISGP op te sporen via internet » web.archive.org | www.scribd.com | www.archive.org

6 (edited by Ruf Nachtergaele 07-10-2010 22:49)

Re: Websites

Ruf Nachtergaele wrote:

misschien is het maar tijdelijk dat de website weg is; in ieder geval er is nog een en ander van de website ISGP op te sporen via  internet

Blijkbaar toch definitief van internet: zie onderstaand bericht dat vandaag op internet staat.

PS: ter info zie ook  » x1dossier.forumup.be

http://i209.photobucket.com/albums/bb161/RufNachtergaele/ISGP%20PEHI/ISGP-JolvanderReijden07102010download.jpg

7 (edited by Ruf Nachtergaele 13-10-2010 11:37)

Re: Websites

Zie ook » wikispooks.com | wikispooks.com

Re: Websites

Beste Ruf, voor ik met m'n paranoïde hoofd zo'n zippertje download, wat zit er zo ongeveer in?

9

Re: Websites

Interessante website over geheime diensten en spionnen in Brussel » www.targetbrussels.be

Kristof Clerix, journalist voor het mondiaal magazine MO* en voor Knack, zoekt in de archieven van Tsjechië, Roemenië, Bulgarije en Duitsland naar spionageverhalen over België. Hij deelt de informatie via de website Targetbrussels.be.

Op de website staan een twintigtal artikels over de zoektocht zelf en over wat hij in de archieven al gevonden heeft. Zo is Brussel sinds de jaren zeventig een schaakbord voor spionnen, dubbelspionnen en agents-provocateurs uit Oost en West. Clerix schrijft onder andere over het spionnennest dat de haven van Antwerpen was, over de versierstrategie van Bulgarije om de Navo binnen te raken, over de Stasi en over Tsjechoslovaakse brievenbussen op snelwegparkings langs de E40.

De informatie is afkomstig uit de archieven van Tsjechië, Roemenië, Bulgarije en Duitsland. Drie buitenlandse journalisten (Michael Svec, Alexenia Dimitrova en Alina Vlad) werken aan het project mee. Op de website worden ook afbeeldingen uit de archieven gepubliceerd. Op 23 juni worden in Knack Wereldtijdschrift een aantal resultaten gepubliceerd.

» www.apache.be

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Re: Websites

Ik richt dit vooral aan de personen die actief onderzoek voeren naar de Bende van Nijvel. Er zijn manieren om in contact te komen met mensen die destijds misschien zonder het zelf te beseffen, getuigen waren van bepaalde zaken die de connectie Bende van Nijvel-Gladio kan bevestigen. Deze site heeft ook een forum met tal van ex-militairen » www.paracommando.com

En op deze site vind je archieffoto's en namen van personen die destijds gediend hebben bij elite eenheden zoals de ESR-GVP (tegenwoordig SFG). Dergelijke eenheden waren ongetwijfeld betrokken bij oefening zoals Oesling. Dit soort mensen, ex-GVP en ex-Para zijn meestal te vinden in lokale ex-para verenigingen. Elke provincie heeft er wel één.

Servo per Amikeco