1 (edited by dim 07-07-2010 14:13)

Echogain wrote:

Knights of Malta (Bush Sr, Thatcher)-CIA-Opus Dei-Andreotti-de groep rond Otto von Habsburg, (Tindemans) die een nieuw 'Europees' Rooms Rijk à la Karel de Vijfde wilden opbouwen-staatsgreep in Griekenland/Spanje- manipulaties verkiezingen in Duitsland/G-B/Italië/heiligverklaring van Schumann, vader van Europese concept; WACL- Gen. Singlaub- Douglas MacArthur-Gen. Close-GLADIO-Cercle Pinay-Cercle des Nations-VDB-CEPIC.

VS + Opus Dei > Paneuropa (von Habsburg) > AESP, Cercle Pinay, ... > Andreotti, Vanden Boeynants, de Bonvoisin ... > Cercle des Nations > ...

2

echogain wrote:

Een 'groot' belangrijk thema is volgens mij het Grote Europese Project van de Christen-Democraten (om het woord 'samenzwering' niet te gebruiken), waarbij deze steun vonden bij de CIA, WACL, Opus Dei, Ridders van Malta, de katholieke elites en banken, neo-nazi's, ex-nazi's, het Vaticaan...onder het motto van de gemeenschappelijke strijd tegen het communisme. (later vervangen door 'islam').

De Benedetti wordt niet enkel gelauwerd omdat hij een internationale industriële groep heeft uitgebouwd met meer dan 100.000 werknemers, maar ook vanwege zijn projekt om te komen tot de eerste Paneuropese financiële holding. Zoals bekend wenstte De Benedetti om die reden hoofdaandeelhouder van de Generale Maatschappij te worden. Von Habsburg zal in oktober in Lausanne de medaille plechtig aan De Benedetti overhandigen. Vroeger bekroonden zijn o.m. Raymond Barre, Gerhard Stoltenberg en Pierre Pfimlin.

Bron » 3 September 1988 | De Tijd