Vrijwel iedereen is hier overtuigd van zijn eigen grote gelijk, dat merk ik wel aan de ronduit vijandige reacties als je het waagt om te twijfelen aan het "feit" dat hier sprake is van een groot complot, zoals ik doe. Ik foeter en ik tier niet, maar zo schilder jij me blijkbaar graag af, bij gebrek aan inhoudelijke argumenten waarschijnlijk. Concentreer je gewoon op de feiten die ik noem i.p.v. op mij als persoon, want dit heeft totaal geen zin en ik heb er ook geen zin in..

1 + 1 = 2

Geen woorden maar daden dus?

Ok, ik stel het anders.
Doe niet zo idioot man!

Hier nog eens de tip van iemand anders aan jou, reeds vijf jaar geleden op dit forum, lezen is duidelijk niet je sterkste kant:


Man toch, begin een eigen forum en laat vooral geen leden toe.
Met andere woorden, volg het gegeven advies en ga naar de Aldi of start een blog dat geen commentaar/bemerking toelaat.

Alweer geen enkele inhoudelijke vraag over mijn hypothese of argument om deze te weerleggen. Zo jammer dit, maar goed, ik had ook niet anders van je verwacht eerlijk gezegd.

1 + 1 = 2

Ik heb een zeer goed argument om je hypothese te weerleggen amateurspecialist…

Alle getuigenissen van de slachtoffers van de Bende Van Nijvel die jij compleet negeert amateurspecialist.
Er is geen enkel slachtoffer van de Bende Van Nijvel, die deze gruwel overleefde, die jouw zelfingenomen idioterie aanhangt.
Geen enkele amateurspecialist.

Ik herhaal nog even vermits lezen en onthouden ook al geen sterk punt van je is…

Er is geen enkel slachtoffer van de Bende van Nijvel die jouw idioterie gelooft.

En meer amateurspecialist…
…het feit dat dat jou blijkbaar volledig onverschillig laat…
…zoals anderen hier jou op wezen…

…dat maakt jou terecht tot een idioot.
Beleefder kan ik dat niet uitdrukken.

Dan heb ik toch een paar vragen/stellingen voor je:

Dus zolang deze getuigen een bepaalde hypothese niet bevestigen kan hij niet kloppen?
Alles hangt dus af van wat deze getuigen vinden dat hen is overkomen?
Als zij beweren dat de politie of de staat erachter zit dan is dat gewoon zo?
Voldoet jouw eigen hypothese wel aan het criterium dat hij in overeenstemming is met wat deze getuigen beweren?

1 + 1 = 2

96

stinkt je eigenlof nu nog niet voldoende dat je die retorische vragen blijft stellen in de hoop dat je ergens je gelijk blijft zoeken voor die idiote hersenkronkels die je anderen blijft opdringen?

er heeft iemand “1+1= twee denk ik” als handtekening

wel een gerechtelijk onderzoek bestaat niet alleen uit het verhoor van getuigen, waar jij amateurspecialist duidelijk geen ZAK om geeft… en dan nog de retorische stomme vraag durven stellen of alles van hen zou afhangen? NEE dus maar je hoort dat zo graag stellen opdat je daarop weer de kromme redenering kan opwerpen dat jouw idiote kronkels toch nog schijn van kans maken, wel…
NEE amateurspecialist!

…maar ook nog uit andere +1’s zoals een deskundigenonderzoek etc… waar jij ook alweer geen zak om geeft vermits je de honderden bewezen argumenten daarvan blijft negeren omdat ze in jouw ogen niet logisch zijn en dat het daarom dan wel zigeuners zouden moeten zijn geweest…zeer deskundig!

Dus NEE amateurspecialist, de slachtoffers beweren NIET dat de staat of politie erachter staat. Ze hebben altijd beweerd en zijn daarin nooit van gedacht veranderd -zoals jij schofferend doet- dat de Staat hen in de steek liet en laat. Gerechtigheid voorlopig 0. Slachtofferhulp bedroevend tot 0. Betrokkenheid tot het onderzoek? Bedroevend tot 0. Het feit dat je je hierover van de domme houdt en dit weer stomweg bevraagt in de hoop om je dwaze hypothese van het tegendeel weer onder de aandacht te brengen spreekt boekdelen. Bah!

emphatie amateurspecialist 0
kennis ter zake amateurspecialist 0
0 + 0 = 0

het is om het zielige af, begin eens met de getuigenissen voor een eerste keer goed te lezen, hier heb je een begin:

“…Wel, tijdens de overval dacht ik "ze hebben mijn papa vermoord en ik moet deze mannen kunnen identificeren", daarom is alles opgezogen zoals een filmpje. Ik heb bijna alles nog voor ogen, de grootste kwelling die men kan dragen. In het leven zal mijn herinnering nooit verlaten. Ik ben zeker niet alleen, vele mensen hebben details kunnen geven! Allemaal voor de vuilbak."

97

Je hebt met één zin het personeelstekort bij de poltie opgelost amateur. Het is dus niet meer nodig de getuigen te verhoren. Hun mening doet er niet meer toe. Die van ons trouwens ook niet.

Ik zal jou eens citeren

"
Zouden jullie allebei willen ophoepelen hier trouwens!"

"Bij dit soort meningen lijkt domheid me een ontoereikende factor en ik vermoed er dan ook kwade opzet achter. Blijf uit mijn buurt dus!


"Ik verzoek je weg te blijven uit dit topic, ik heb genoeg gezien, ik vertrouw het niet."

En over de nabestaanden / getuigen.
"Alles hangt dus af van wat deze getuigen vinden dat hen is overkomen?3


Wij zullen met plezier uit je buurt blijven. En staat het ons dan ook vrij van jou te vragen wat jij ons vraagt, namelijk op te hoepelen. ? Ik hoop van harte dat jij je eigen taal begrijpt.

Oh ja, ik ben er nog één vergeten.

"Ik zal Ben vragen om deze discussie hier weg te halen en op een andere plek neer te zetten, want ik wil dit topic gewoon niet vervuilen met pietluttige bijzaken"

Zeer goed idee. Doen !!!

98

Deze idioot heeft niet voor niets een ban gehad van Ben ....!!!

ach gut, krijgen we dat verhaal weer. Ik heb al gezegd dat ik inmiddels van mening veranderd ben en een nieuwe hypothese heb ontwikkeld. Voor wat ik daarvoor allemaal heb gezegd ben ik al gestraft door Ben, dus het heeft weinig zin om daar nu nog over door te blijven gaan. Als je ergens op wilt reageren dan graag op wat ik hier beweer https://www.bendevannijvel.com/forum/vi … hp?id=2828 en op de inhoud, niet op de persoon spelen. Dus ook geen ouwe koeien meer uit de sloot halen nu.

1 + 1 = 2

100

Beste fenix, laat uzelf niet gek maken door dit soort idioten ...!
Sommige mensen blijven inderdaad onvoorstelbaar ...