Re: Reconstructie van Hestur

kenza wrote:

Luk paard wrote :

Ook niet als na vele keren wordt aangetoond dat hun fantasie daadwerkelijk op hol slaat.
Kortom: het is triest!

___________________________________________

Paarden slaan op hol

Ik ga hier nog één keer op reageren

Welke politieker , magistraat , speurder , rijkswachter enz,,, gaat zijn gat en reputatie verbranden en  op het spel zetten voor ordinaire gangsters te beschermen

Het is geen vaststaand feit dat de BvN van hogerhand beschermd werd, maar slechts een aanname van jou. Mensen kunnen ook incompetent zijn en fouten maken, deze fouten dan weer toe willen dekken enzovoorts, waardoor de schijn van betrokkenheid gewekt kan worden.Er is dan ook geen hard bewijs dat deze gangsters daadwerkelijk beschermd werden, maar als jij dat wel gevonden denkt te hebben dat moet je het maar tonen, dan kunnen we er wellicht over discussiëren om te te zien hoe hard dat bewijs dan is.Dit is namelijk de grote vraag in dit dossier en als jij al begint te stellen dat het gewoon zo is dan is er (voor jou) geen andere conclusie meer mogelijk dan dat we hier met een complot te maken hebben. Ik zie echter andere dingen, met name in de uitvoering van de delicten, die het zeer onaannemelijk maken dat we hier met een professionele bende en/of een groot complot te maken hebben. De argumenten hiervoor en de logica erachter zijn echter aan dovemansoren gericht, omdat jullie er nu eenmaal van overtuigd zijn geraakt dat de BvN wel degelijk beschermd werd door hooggeplaatste personen.

kenza wrote:

 

Gangster bluffen graag en dat komt sowieso aan de verkeerde oren

Als gangsters gearresteerd worden dan houden zij zich meestal niet om te beginnen zingen om het op een deal te gooien

Gangsters zitten vroeg of laat krap bij kas en dan gaan ze ook zingen voor de beloning van 250000€

Niemand durft praten omdat ze weten dat het tot de hoogste kringen leidt en ze op een dodenlijst staan of hun familie (denk ik)

Ook zigeuners zullen elkaar nooit verraden aan de politie, want ook dan kom je op een soort dodenlijst te staan, met je hele familie erbij. Je wordt in ieder geval verstoten door de gemeenschap en/of gaat een zeer zware tijd tegemoet waar geen beloning hoog genoeg voor is om het te riskeren, al kreeg je een miljoen. Je gelooft dit misschien niet, maar dan ken je deze gemeenschap gewoon niet goed genoeg.

1 + 1 = 2

122

Re: Reconstructie van Hestur

Typetjes overduidelijk

123

Re: Reconstructie van Hestur

Ik denk er exact het zelfde over Leo.

Re: Reconstructie van Hestur

LEO wrote:

We zitten nu aan vijf (5) pagina's bladvulling met nietszeggende rommel ! Ik kan moeilijk geloven dat mensen zich in dit drama zo kunnen verlagen door de draak te steken met de nabestaanden van deze tragedie . Daar dit gebeurt in verschillende topics van het forum bespeur ik hieruit een zekere vorm van boycot . Het is me duidelijk dat forumleden J&B en amateurspecialist op elkaar afgestemd reageren . Ze geven elkaar brandstof om zo veel mogelijk onzin te vertellen en aandachtige leden het lezen moe te maken . Wat is de reden hiervan ? Welk nut hebben sommige mensen erbij om een mistgordijn te creëren ? Velen onder ons worden dit kleuterklas gedoe dik beu .

Ik heb hier nochtans wel een interessante vraag aan jullie gesteld met betrekking tot de moord op Van den Eynde. Een vraag die moeilijk te beantwoorden is vanuit het idee dat we hier niet met ordinaire bandieten/kruimeldieven te maken hebben maar met een groot complot. Niemand van jullie heeft dan ook maar een poging gedaan om deze vraag serieus te beantwoorden, het enige wat jij erop wist  te verzinnen was dat de eerdere inbraken wellicht bedoeld waren om de verzekering op te lichten. Een geheel nieuwe hypothese die om verschillende redenen nauwelijks serieus te nemen is maar desalniettemin met veel instemming onthaald werd door je mede-complotdenkers. Daarmee beschouwde je de vraag als beantwoord en de zaak als afgedaan waarschijnlijk, want je hebt er verder niets meer over gezegd.
Wel begin je nu over alweer een nieuw complot, waarbij het volgens jou duidelijk is dat J&B en ik hier onder één hoedje spelen om een rookgordijn te creëren. Dit allemaal om de waarheid te trachten te verhullen uiteraard en dus ook weer in opdracht van de mensen achter het grote complot. Dit allemaal dan weer ten koste van de slachtoffers, met wie de draak gestoken zou worden wanneer je afwijkt van het idee dat er een groot complot speelt. Ook jij ziet dus overal complotten en dat tast je realiteitszin zodanig aan dat je niet meer rationeel kunt redeneren. Die kleuterklas maken jullie er zelf van, ik in ieder geval niet, maar het is nu eenmaal erg moeilijk om met kleuters te moeten werken in een complexe zaak als deze.

1 + 1 = 2

125

Re: Reconstructie van Hestur

Wie is eigenlijk nog geïnteresseerd in jouw vragen ? Die walgelijke één-tweetjes met uw collega drankorgel mogen voor mijn part ook asap verwijderd worden.

Re: Reconstructie van Hestur

luk paard wrote:

Precies zo is het!!! Spijtig en triestig zelfs maar helaas zo gaat het er hier aan toe! Ben weet dit zeker ook hoor en poogt her en der orde op zaken te stellen maar ook voor hem is het vechten tegen de bierkaai. Ben zal dit alles ook meer dan behoorlijk moe zijn om te zien hoe een goed forum naar de verdoemenis gaat. De volharding van de complotdenkers en hun alom tegenwoordigheid te hier heeft al vele forumleden weggejaagd.

Ja, dat kan niet anders, je wordt doodmoe van die lui. Ze trekken zich niets aan van feiten noch van argumenten, maar beginnen je meteen verdacht en voor van alles en nog wat uit te maken, wanneer je te veel afwijkt van hun eigen heilige complottheorieën. Zo'n vaag figuur als J&B werd dan nog wel getolereerd blijkbaar, omdat die ook niet vies is van het idee dat hier een groot complot speelt, maar nu lijkt men ook hem wel beu te zijn, gezien de berichten waarin gesteld wordt dat hij en ik onder één hoedje zouden spelen om een rookgordijn te creëren. Waar ze het allemaal vandaan halen mag Joost weten, maar goed, mijn theorie daarover is dat ze hun eigen ideeën zo belangrijk wanen dat ze denken dat iedereen die hen tegenspreekt wel een handlanger van de BvN moet zijn, die hier gekomen is om verwarring te zaaien opdat de/hun waarheid nooit ontdekt zal worden. Wie iets anders beweert is een narcist, maar de grootste narcisten zijn zij zelf, alleen hebben ze dat niet door natuurlijk omdat ze elkaar door dik en dun steunen en bevestigen. Zie bijvoorbeeld de idiote hypothese over verzekeringsfraude die werd opgeworpen door LEO, waarop meteen instemmend gereageerd werd, terwijl als ik het had geopperd ik waarschijnlijk meteen voor idioot zou zijn uitgemaakt. Het slaat ook nergens op, dus ze zouden gelijk hebben, maar omdat het LEO was heeft HIJ gelijk en ik niet.
Dit fenomeen heet 'conformation bias' en dat is heel sterk aanwezig hier bij deze complotdenkers https://nl.wikipedia.org/wiki/Bevestigingsvooroordeel

1 + 1 = 2

Re: Reconstructie van Hestur

Slachtoffers van de Bende van Nijvel worden belachelijk gemaakt…
…door luk paard en amateurspecialist.

Jullie vinden jullie zelf heel wat hé?
Als een echte professor?

Vandaag zijn velen verontwaardigd na de recente onthullingen in de zaak van de Bende van Nijvel luk paard en amateurspecialist.

Maar toen de moord op Lahaut in 2015 – na een onderzoek dat het federaal Studiecentrum Oorlog en Maatschappij (Soma) op vraag van de Senaat voerde – eindelijk werd opgelost, was de belangstelling voor de bevindingen al bij al gering luk paard en amateurspecialist.

Uit het onderzoek bleek nochtans dat een privénetwerk verantwoordelijk was voor de moord, dat dit netwerk verweven was met de gerechtelijke politie, gefinancierd werd door de bedrijfswereld en de bescherming genoot van sommigen in de administratie en de politiek luk paard en amateurspecialist.

De realiteit overtrof in dit dossier de fictie, en toch waren deze vaststellingen de nuchtere conclusies van wetenschappelijk onderzoek, het ging niet om speculaties van complotdenkers luk paard en amateurspecialist.

Die conclusies zijn in het licht van de recente onthullingen over de Bende van Nijvel meer dan ooit van belang luk paard en amateurspecialist.

Aan het woord hierboven was Emmanuel Gerard, historicus en emeritus gewoon hoogleraar aan de Faculteit Sociale Wetenschappen van de Katholieke Universiteit Leuven beste luk paard en amateurspecialist.

Het wordt stilaan tijd dat jullie stoppen met de slachtoffers van de Bende Van Nijvel te blijven schofferen.

Dat jullie dit niet beseffen, dat is al heel erg.
Maar dat jullie blijven doorgaan in deze stupide boosheid en iedereen daar jullie op wijst…
…denkend dat wij andere forumgebruikers achterlijk zijn en dus…
inclusief verschillende neutrale deskundigen die jullie kwetsende “theorieën” met heel veel duidelijke argumenten -die jullie blijven negeren-

dat is zeer TRIEST!

Schaam jullie!

Re: Reconstructie van Hestur

Toch nog even over die zigeuners:

Columbo wrote:

Op zowat 4 km van de Rue Terre de Prince in Bergen waar de taxi teruggevonden werd, langs de Route de Wallonie te Ghlin is (was?) er een zigeunerkamp met een zeer slechte reputatie. In 2004 is men er binnengevallen met 300 man! 10 dagen ervoor was men er ook al binnengevallen met enkele agenten, en die werden het ziekenhuis in geklopt met baseballbats. Men zocht 2 lijken die intussen natuurlijk verdwenen waren. Men nam o.a. 20 auto's waarvan men de herkomst niet kon bewijzen in beslag, twee vuurwapens en munitie. Geen doetjes alvast.

club_le-happy-few wrote:

Of die zigeuners er nog zijn weet ik niet. Maar het is ook de regio waar de maffia vroeger zaakjes deed.  Net zoals de zigeuners elkaar niet verraden zal de Italiaanse gemeenschap (zeker de oudere generatie) elkaar niet verraden.

Deze citaten vond ik in het topic over de moord op Angelou, opgetekend in 2008. Het laat wel zien dat er inmiddels veel veranderd is hier blijkbaar.

1 + 1 = 2

Re: Reconstructie van Hestur

P-51 wrote:

Wie is eigenlijk nog geïnteresseerd in jouw vragen ? Die walgelijke één-tweetjes met uw collega drankorgel mogen voor mijn part ook asap verwijderd worden.

Goh, een paar jaar geleden leek je er nog heel anders over te denken, zoals deze reactie van jou suggereert:

P-51 wrote:

Een van de hoofdverdachten is/was "Baloo" Robert Becker - een zigeuner die aan de clan van De Staerke gelinkt wordt. Dan zal het taalgebruik eerder richting "Manouche" gaan, denk ik.

Heeft iets je van mening doen veranderen?
Of praat je maar gewoon een beetje mee met wat op dat moment populair is hier en waai je met alle winden mee?

1 + 1 = 2

130

Re: Reconstructie van Hestur

amateurspecialist wrote:
P-51 wrote:

Wie is eigenlijk nog geïnteresseerd in jouw vragen ? Die walgelijke één-tweetjes met uw collega drankorgel mogen voor mijn part ook asap verwijderd worden.

Goh, een paar jaar geleden leek je er nog heel anders over te denken, zoals deze reactie van jou suggereert:

P-51 wrote:

Een van de hoofdverdachten is/was "Baloo" Robert Becker - een zigeuner die aan de clan van De Staerke gelinkt wordt. Dan zal het taalgebruik eerder richting "Manouche" gaan, denk ik.

Heeft iets je van mening doen veranderen?
Of praat je maar gewoon een beetje mee met wat op dat moment populair is hier en waai je met alle winden mee?

Neen, Insider look-a-like. Vanwaar trouwens die term "zigeunerknoop" ? Insider had het trouwens over een heel andere manier van knopen. Als er - uitgaande van de hypothese van Insider - dan toch een "zigeuner" in beeld komt : Farkas.