171

Re: Patrick Haemers

Onafhankelijk journalist Gauthier De Bock heeft een interview gehad met de zoon van Patrick Haemers. Hieronder een interessante passage:

Pourtant, on l’a suspecté un temps d’avoir été "le géant" des tueurs du Brabant wallons, vous avez informations là-dessus?

Kevin Haemers: "Ma mère m’a toujours dit qu’il n’avait rien à voir là-dedans. Et c’est tout à fait cohérent par rapport à ce que je sais de son attitude après l’attaque meurtrière de Verviers où 2 convoyeurs de fonds sont morts. Je sais que ses regrets ont été perçus comme "légers". C’est peut-être une sorte de pudeur qu’il a eue lorsqu’il s’exprimait durant cette fameuse interview tournée au Brésil. La vérité, c’est qu’il en était malade. Qu’il a fait une sorte de dépression après ça. Ca ne colle pas avec l’attitude du "géant"."

Lees hier het hele interview » www.gauthierdebock.com

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

172

Re: Patrick Haemers

De Bende van Nijvel én CCC waren vijfendertig jaar na de moord op Lahaut een andere poging om het land te desta­biliseren en een bewind onder leiding van de sterke man (allicht Paul van den Boeynants) te installeren. In die poging laat de CCC zich misbruiken door de SDRA-8. Als de stay behind groepen, onderdeel van het Belgische Gladio, gemeld wordt dat de terreur moet worden opge­dre­ven, en dat er bij de overval op de Delhaize in Aalst ook kinderen moeten worden doodgeschoten, weigeren de militairen die opdracht.

Dan gaat Gladio op zoek naar een reeks zware gangsters, onder meer Patrick Haemers, die in samenwerking met hen dat onderdeel van de klus willen klaren. Dat is althans wat Patrick Haemers, duidelijk onder invloed van drugs, in 1993 schrijft in een verwarde brief naar de ROSSEM fractie in het Parlement.

Bron » partijrossem.be

173

Re: Patrick Haemers

Bewerking foto Patrick Haemers met robotfoto 21:

https://lh4.googleusercontent.com/-MnwKXoCPZr8/U3ycG3I5kfI/AAAAAAAAAgk/5hbbzJARqcE/w347-h420-no/robot21enhamers1.png https://lh5.googleusercontent.com/-uKuqPYGCwn4/U3ycLhxnPrI/AAAAAAAAAhM/EaLV92xtoKg/w347-h420-no/robot21enhamers6.png https://lh3.googleusercontent.com/-WzLsjnBEUGU/U3ycPfoS2lI/AAAAAAAAAhk/yQJgi885CMo/w347-h420-no/robot21enhamers9.png https://lh6.googleusercontent.com/-UHvPHWUwg6s/U3ycTZlfzLI/AAAAAAAAAh0/c11UKMZZHxQ/w347-h420-no/robot21enhamers92.png

https://lh5.googleusercontent.com/-pBafprtRDRc/U3ydJSGAKMI/AAAAAAAAAiM/PodxFaMyn4k/w555-h375-no/robot21enhamers6-MIX.jpg https://lh5.googleusercontent.com/-5KFcRX2jh3c/U3ydJ1tuIhI/AAAAAAAAAiY/rUQOxXzuEdk/w555-h375-no/robot21enhamers9-MIX.jpg

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

174

Re: Patrick Haemers

Dit wordt echt wel een specialiteit van je! Misschien goed als je er ook altijd de originele robotfoto naast plaatst?

175

Re: Patrick Haemers

Jazeker, schitterend werk, the end! Ik vind dat jouw oefeningen ons alvast een stuk wijzer hebben gemaakt. Want er zijn een aantal dingen waar niet valt naast te kijken.

Re: Patrick Haemers

Ik zie niet in waarom je getuigenissen van ex-Bende Haemers-leden meer serieus zou nemen dan die van David en enkele andere getuigen. Denk je nu echt dat ze gaan bekennen? Die TV serie rond Haemers was één grote show, straks vragen ze nog om zich heilig te verklaren.

Hoe komt het dat zij nog 'in rijkdom en weelde' leven terwijl andere gangsters nog steeds niet rondkomen. Deze Bende weet teveel van de handel en wandel van VDB, en dat is de enige reden dat ze nu als 'Heiligen' of 'popsterren' voorgesteld worden.

De mensen die Patrick Haemers ooit over de vloeren gekregen hebben spreken niet over een gentleman. En dan heb ik het niet enkel over 'slachtoffers' maar ook gewoon Brusselse cafés die ze sloopten.

177

Re: Patrick Haemers

dim, dat is waar: hierna de gekende foto van Haemers begin 80 ( aanhouding verkrachting?) met robotfoto 21.
In bovenstaande reeks ( vorige post van mij) is de foto van Haemers als onderlaag gebruikt waarna robotfoto 21 erover gelegd word, het wit van de robotfoto's is transparant gemaakt waardoor men kan zien of het past of niet. Ik verander niets aan de foto's ze worden enkel volledig geschaald( x,y samen) zodat de neuswortel en oogkas past, ( bij de robotfoto's maak ik een kopielaag waaruit ik het zwart ( kleur) van de ogen snij, als extra controle.

https://lh4.googleusercontent.com/-MnwKXoCPZr8/U3ycG3I5kfI/AAAAAAAAAgk/5hbbzJARqcE/w347-h420-no/robot21enhamers1.png https://lh6.googleusercontent.com/-MvyLr6j0LDc/U3zHjKesudI/AAAAAAAAAi8/vYsCGnWBnLI/w349-h365-no/robot21.png

onderstaand is de foto van Haemers met erover (wit transparant) robotfoto 21 van Aalst, de tweede bewerking is een samenvoeging van robotfoto's 10, 14 en 21.

https://lh6.googleusercontent.com/-UHvPHWUwg6s/U3ycTZlfzLI/AAAAAAAAAh0/c11UKMZZHxQ/w347-h420-no/robot21enhamers92.png https://lh5.googleusercontent.com/-XMSMNovrkUc/U3zH79prdQI/AAAAAAAAAjM/jkcmjyOA51E/w349-h407-no/robotfotoCompositie10_14_21blauw9a.png

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

178

Re: Patrick Haemers

Dat David Haemers herkend, is dus echt niet verwonderlijk.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

179

Re: Patrick Haemers

Ik kreeg net een mail van David over de tekening van the end:

"Geweldige bewerking van mijn robottekening. Mijn haar komt recht als ik het zie. De puist staat op Patrick zijn foto juist, op de tekening fout."

Ik kan alleen maar bevestigen wat David zegt. Ik was er al lang van overtuigd dat tekening 21 Patrick Haemers is.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

180

Re: Patrick Haemers

Ik had het echt niet gedacht de gelijkenissen, het verbaasde me ten zeerste! Het doet me deugd dat iets kan doen voor David.

Ik moet David iets vertellen: ik was op de boekenbeurs toen je boek signeerde op de stand van Uitgeverij Vrijdag, daar ik het Bende van Nijvel-dossier al jaren volg was ik van plan mijn boek te laten signeren en stond ik in de rij aan te schuiven. toen ik enkele minuten in de rij stond dacht ik wat zal ik straks zeggen, ik vind het erg? (Maar ik doe er niets aan?) ... Ik stond letterlijk met mijn mond vol tanden, k'heb me omgedraaid en ... heb tegen mezelf gezegd als je dan toch zo erg vind doe er iets aan. Dus David, het is heel graag gedaan, en bij gelegenheid laat ik je het boek signeren.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.