1

Hieronder een paar antwoorden op vragen in verband met de prullenbak.

Wat is de prullenbak?

Het idee is gebaseerd op de prullenbak van je computer. Op een computer vindt men bij besturingssystemen een virtuele prullenbak, waarin verwijderde bestanden zijn terug te vinden. Pas als deze prullenbak wordt geleegd worden de bestanden definitief verwijderd.

Topics zonder waarde, dubbele topics of gesloten topics worden verplaatst naar de prullenbak. Dit biedt de starter van het topic de mogelijkheid om bepaalde informatie te 'redden'.  Na verloop van tijd wordt de prullenbak leeg gemaakt, net zoals op je computer.

Waarom bestaat de prullenbak?

Om het forum overzichtelijk te houden, wordt zoveel mogelijk informatie gecentraliseerd in bepaalde topics. Als er een topic wordt geopend door een gebruiker over een onderwerp dat reeds bestaat, zal dit onmiddellijk worden gesloten met een link naar het juiste topic. Het zal nadien verplaatst worden naar de prullenbak.

Kan ik mijn topic uit de prullenbak halen?

Je kan dit niet zelf doen, maar je kan wel de beheerder contacteren met de vraag om het topic terug te openen en te verplaatsen naar het juiste forum. Gelieve wel steeds een goede reden te geven. Ook als je niet akkoord bent met de beslissing mag je steeds de beheerder contacteren.

Info » Contact

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube