Topic: Eric Haemers

Bij Eric Haemers zou een moord ook niet uitgesloten worden, heb ik horen zeggen.

2

Re: Eric Haemers

Je cherche la date et les circonstances exactes de la mort d'Eric Haemers.

3 (edited by club_le-happy-few 09-10-2009 08:09)

Re: Eric Haemers

De broer van Patrick Haemers vond de zelfmoord van zijn broer louche, en wilde kost wat kost een onderzoek naar de "echte oorzaak". Kort nadien komt hij in verdachte omstandigheden om het leven op de autosnelweg. Toch wel een hoop merkwaardige ongevallen en gebeurtenissen rond Bende-verdachten, getuigen, ...

Re: Eric Haemers

Volgens Guy Bouten pleegde Eric Haemers zelfmoord nadat hij was afgewezen door Michèle Dewit (zie De Bende Van Nijvel, het dossier, het complot, de leden blz: 160).

Ergens op deze website heb ik gelezen dat Eric Haemers is verongelukt bij een verkeersongeval een tijd nadat Patrick "zelfmoord" had gepleegd. Dit zou ook in de krant hebben gestaan, maar tot op heden heb ik geen krantenartikel kunnen vinden dat deze bewering kan bevestigen.

Michèle Dewit huwde met Axel Zeyen. Achille Haemers trekt later met Michèle Dewit naar Perpignan om een bakkerij te exploiteren. Toch maar weer eens het dossier Brussel/DeJonge en het interview met Achille Haemers lezen.

Kumbaya, it never hurts to help !

Re: Eric Haemers

De broer van Patrick Haemers was ook geen watje en zou hebben deelgenomen aan een aantal overvallen op geldtransportwagens. Hij overleed in november 1992 bij een auto-ongeval op de E411.

http://nsm05.casimages.com/img/2011/10/06//1110061213041107058853388.jpg

Re: Eric Haemers

Thanks! Was al heel lang op zoek naar deze info. Heeft iemand misschien ook een foto van Eric, ben benieuwt of ie veel op Patrick lijkt.

Kumbaya, it never hurts to help !

7 (edited by Hestur 07-10-2011 18:32)

Re: Eric Haemers

Franse nummerplaat. Dodelijke snelweg daar. Dikke kilometer van de plek waar Mendez omkwam.

8

Re: Eric Haemers

Het krantenartikel vermeld "zijn" wagen. Inderdaad een Franse nummerplaat, geregistreerd in 66 (laatste cijfers van de plaat) = Pyrénées-Orientales?

Re: Eric Haemers

Eric Haemers woonde sinds 1991 in Frankrijk dus is het niet zo abnormaal dat hij met een wagen met franse nummerplaat rondreed.

10

Re: Eric Haemers

Het voertuig heeft achteraan geen zichtbare schade dus heeft het waarschijnlijk geen duwken gekregen. Het is wel opvallend dat de plechtigheid doorgaat in Rosieres en de rouwkapel in Genval. De familie Haemers ging soms op vakantie aan de Spaanse grens.