1

De heer Culot had ooit nog met Jurion gespeeld in eerste klasse internationale ploeg en de overval waar de Audi beschoten werd was in Genval. Zijn wagen was wel gestolen in de zelfde VW garage in Waterloo (herstelling gaten) als waar de auto van Geneviève Van Lidth de Jeugd uit Plancenoit vandaan kwam. Deze gestolen Audi werd teruggevonden niet zo ver van de plaats waar de taxichauffeur vermoedelijk doodgeschoten werd alvorens in zijn koffer te zijn gedumpt en meegenomen, naar Mons.

2

Tijdens de overval in Genval werd de Audi 100 van Jacques Culot beschoten op de Delhaize-parking. Jacques Culot liet zijn Audi herstellen bij een VAG-concessionaris in Waterloo. De Audi werd op mysterieuze wijze uit de garage gestolen en enige tijd later teruggevonden niet ver van de vermoedelijke plaats waar de Griekse taxichauffeur Constantin Angelou vermoord werd. De nooit geïdentificeerde dieven hadden de kogelinslagen van de schietpartij op de parking van de supermarkt dicht gestopt. Alsof deze herstelling hun enige doel was geweest.

In dezelfde VAG-concessionaris in Waterloo had mevr. Geneviève Van Lidth de Jeugd haar VW Golf gekocht die door de Bende werd gestolen in Plancenoit.

Meer » Plancenoit | Eigenbrakel

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Bizar feit dit, wat zou hier nou achter zitten.

Bizar is het juiste woord. Onverklaarbaar. Het doet wel denken aan de diefstal van de golf in Erps-Kwerps.

Dit kan toch ook geen toeval zijn geweest? Hoe hebben ze kunnen weten dat die altijd daar gerepareerd werd? Vindt dit toch wel een heel raar detail uit het dossier. Wie was Jacques Culot eigenlijk? Iets in over te vinden in het dossier?

Ik neem toch aan dat dit niet Jacques Culot de bekende oud voetbalprof is?

7

Weten we wie de eigenaar was van die garage?

Ja, dit is een straf voorval welke gewone misdadiger doet zoiets? Een wagen stelen de kogels eruit halen en ook nog de kogelgaten dichtstoppen en dan de auto dumpen zodat die gevonden word. Straf!

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Heel bizar. Je vraagt je af of ze sporen wilden wissen, door afgeschoten kogels terug uit de auto te halen. Maar dat zou al moeten betekenen dat ze op die audi met één bepaalde wapen schoten dat om een of andere reden niet aan andere feiten gelinkt mocht worden?  En het klinkt allemaal weinig overtuigend.

Als je erover na gaat denken, kan je iig concluderen dat het geen autodieven waren. Die hadden de Quatro meegenomen die ervoor stond. De info dat die wagen daar stond, kan toch alleen van de Rijkswacht zelf komen. Maar dan nog zou het zo omslachtig zijn om dan die wagen aan forensisch onderzoek te onttrekken.

Hopelijk heeft er iemand van de complotdenkers hier een theorie die hier bij past. Ik kom er niet uit.