201

Re: Aalst: Vlucht

Via baantje Denderhoutem is onmogelijk, in de jaren 85 waren de wegen daar in het veld nog onverhard! En al die wegjes zaten geblokkeerd tussen de steenweg Aalst-Ninove en de N45 tussen Aalst en Ninove. Ze moeten gewoon via Pamel gereden hebben langs achter Neigem bos of misschien via Lennik naar Halle maar dan kom je in het centrum van Halle uit en je hebt ook maar een baan waar je niet op weg kunt indien de politie de boel afsluit. Het moet via Pamel geweest zijn aangezien er daar de meeste vluchtwegen zijn.

202

Re: Aalst: Vlucht

kenza wrote:

Ze moeten gewoon via Pamel gereden hebben langs achter Neigem bos of misschien via Lennik naar Halle maar dan kom je in het centrum van Halle uit en je hebt ook maar een baan waar je niet op weg kunt indien de politie de boel afsluit.

De politiediensten van Halle zaten op dat moment in het centrum in de sporthal voor een bomalarm...

203

Re: Aalst: Vlucht

Dan moeten ze wel via Kester, Heikruis, Rebecque, Virginale en zo naar Bois de la Houssiere (als ze daar effectief naartoe zijn gereden).

204

Re: Aalst: Vlucht

Niet onmogelijk: oude Steenweg Aalst richting Ninove, over Denderleeuw (Strokappelleke), steenweg verlaten in Okegem, vervolgens naar Pamel (Belle Alliance), OLV-Lombeek, Lennik, Steenweg naar Edingen, Steenweg naar Soignies.

205

Re: Aalst: Vlucht

Het kan zijn, maar ik denk eerder Denderleeuw, Okegem Pamel en dan steenweg oversteken en zo via binnenweg langs Neigembos en zo de Steenweg naar Halle op want daar zijn ze even achtervolgd door de getuige van op tv. Dan Kester, Heikruis, Rebecque, Virginale en zo naar Bois de la Houssiere. De weg via Ninove, Halle en Lennik komen allemaal samen in Halle en in '85 moest je voor richting Nijvel te rijden door het centrum en aangezien er waar een bomalarm was lijkt mij dat onwaarschijnlijk?

Weet er iemand of dat bomalarm in Halle echt was? En van waar de melding binnenkwam, mischien was dat een afleidingsmanoeuvre van de bende om zo vrije doorgang te hebben in Halle? Moest het bomalarm via tel gebeurd zijn en bv. uit een telefooncel tussen Ninove en Halle dan zou dat best kunnen. En in welke taal de melding is gebeurd en is daar een geluidsopname van? Want telefoongesprekken op het nummer 101 werden altijd opgenomen.

206

Re: Aalst: Vlucht

  • Het bomalarm in de sporthal te Halle: via publieke telefooncel in sporthal om 19.15 uur.

  • Om 20.35 uur mocht de sporthal pas terug betreden worden.

207

Re: Aalst: Vlucht

Welke publieke tel, weet u dat? En is daar een geluidsopname van? Het zou best door de bende kunnen gebeurd zijn (indien bomalarm fake was) om zo geen politiepatrouille tegen te komen op het grondgebied van Halle.

Re: Aalst: Vlucht

Aubanel wrote:

Niet onmogelijk: oude Steenweg Aalst richting Ninove, over Denderleeuw (Strokappelleke), steenweg verlaten in Okegem, vervolgens naar Pamel (Belle Alliance), OLV-Lombeek, Lennik, Steenweg naar Edingen, Steenweg naar Soignies.

Vanaf Kester zijn er verschillende mogelijkheden. Indien ze in Kester doorreden naar Edingen, kunnen ze net buiten centrum Edingen via Hoves naar Braine-Le-Comte of Rebecq (via Steenkerque, Petit Roeulx Lez Braine, ...). Binnenbaantjes waar geen kat passeert. Veel veiliger dan steenweg?

Of via Petit-Enghien naar Rebecq/Lembeek (waar één vd vriendinnen van Philippe De Staerke woonde), ...
Of links aan de lichten in Kester en zo naar Pepingen, Heikruis, Bierghes, ...

Meer dan genoeg baantjes.

Naast bossen, veldweggetjes ook verschillende steengroeves in nabijheid: Steengroeves in Quenast (moelijk bereikbaar) maar ook nog steengroeve in Chemin De Horrutois te Louvignies (deelgemeente Soignies), deze ligt vrij afgelegen maar enkele huizen in de omtrek + boerderij » Google Maps

209

Re: Aalst: Vlucht

Heeft er iemand info over dat bomalarm op 9 november in Halle? Uit welke publieke telefooncel dat telefoontje was? Als die telefooncel op de route tussen Halle en Ninove ligt dan zou het heel goed kunnen dat het door de Bende is gepleegd om de politie naar het centrum te lokken en  was het risico kleiner om door het grondgebied van Halle te rijden. En of daar een geluidsopname van bestaat? Ik heb zo een sterk vermoeden, het zijn enkel deuren die toevallen.

210

Re: Aalst: Vlucht

Alle beschikbare informatie over deze bommelding vind je in dit topic vanaf pagina 11.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube