Topic: Waar houden de vermoedelijke bendeleden zich nu mee bezig?

Iemand enig idee waar vele zicht nu mee bezighouden? Iemand het lef om zich 'dieper' in de criminele milieu's van nu te begeven?

2

Re: Waar houden de vermoedelijke bendeleden zich nu mee bezig?

De kleine criminelen die nog in leven zijn met hetzelfde als ze altijd al deden. Allicht niet gaan werken voor de kost, of daar alvast niet mee rondkomen, en zich wagen aan minder legale manieren om dat probleem te verhelpen (ik noem hier natuurlijk geen officiële verdachte maar iemand die er links mee heeft):

Overval op de technische keuring in Vorst

Eric Bottemanne (48) en Houssain Mouani (43) kregen 4 jaar cel en de 75-jarige Léon de Staerke 3 jaar. Léon de Staerke en Eric Bottemanne werden, samen met vijf anderen, ook veroordeeld voor een homejacking in Dilbeek uit 2009. Daarvoor sprak de rechtbank straffen uit die schommelden tussen 250 uur werkstraf en 8 jaar cel.

Een ander deel zal wegens bewezen verdiensten zijn opgeklommen naar de hogere regionen van de samenleving, van allicht clandestiene milieus weliswaar, en daar de top hebben bereikt? Drugshandel, gokwereld, wapenhandel, spionage, afrekeningen, opleiden, ...?

De niet kleine garnalen die niet overleden zijn, zullen allicht aan het rentenieren zijn in binnen- of buitenland, smachtend naar die mooie tijd waar alles nog zomaar kon? wink Allicht omring met mooie vrouwen, geld, drank en nu en dan eens drugs?

Een ander lid van de bende van Haemers waarvan we weet hebben: Basri Bajrami - vertoeft nu als een vrij man in Kosovo. De kok waar de profiling psychologe van sprak (mevrouw Danielle Zucker) en die volgens haar een belangrijke rol kon spelen (en die ze in eigen persoon is gaan ondervragen), zocht zijn heil in Zwitserland. Noteer dat het niet makkelijk is Zwitsers staatsburgerschap te verkrijgen.

Het is niet uit te sluiten dat sommigen verwisselt zijn van identiteit, met de hulp van sommige betrokkenen... en/of uit databanken gewist zijn (waar ze bv. vroeger gewoond hebben) with a little help from some friends, of zelfs van uiterlijk (!) (als ze inderdaad linken hebben met de top mogen ze er ook iets voor terugkrijgen hé, en daar zullen ook wel plastisch chirurgen werkzaam zijn).