Re: Claude Delperdange

Grappig hoe een idiote logica gehanteerd werd door onderzoekers: als hun DNA er niet is, dan zijn ze er niet geweest! Ik heb daar sterke twijfels over: als ik op de parking van een grootwarenhuis met combatshoes en een riot gun een paar mensen overhoop schiet laat ik geen DNA achter, mijn DNA zit niet in de modder van mijn schoenen en ook nie in de hagel van een 12mm legia munitiepatroon. En wapens die maandenlang in het kanaal liggen te weken, zit daar nog DNA op? Ja, in het gevecht dat de huisbewaarder had met één van de bendeleden bij de diefstal kogelvrije vesten, bleef er een bundel haar in de handen van de huisbewaarder achter.

22

Re: Claude Delperdange

Dna geeft ook enkel maar aan dat men ergens geweest is, en is en geldt in de rechtbank ook alleen maar als indirect bewijs. En DNA kan men ook "planten".

23

Re: Claude Delperdange

Even in herinnering brengen: een zekere Vanden Boeynants was flink op weg om NAVO baas te worden. Bepaalde krachten hebben dat verhinderd, o.a. Raes door een gelekt rapport waar VDB werd afgeschilderd als vooral bezig met zijn worstenbusiness. (bron: Klaartje Schrijvers)

Een andere kandidaat heeft het dus gehaald, waarna Zeus Computers prompt een zak geld vangt, en in vereffening gaat. Buit binnen? Nog even de kroongetuigen en dwarsliggers opruimen. Finishing touch zeg maar.

24

Re: Claude Delperdange

Het gaat hier over de opvolging van Luns, midden 1984. Vergeet ook nooit dat Van Haperen de volgende Gladio-cel heeft aangeduid : Delperdange, Bouhouche, Farkas.

Re: Claude Delperdange

https://c1.staticflickr.com/3/2716/4351067342_d7b0957bd4.jpg

Claude Delperdange in kleur. Het is de eerste keer dat ik merk dat hij een pukkel naast zijn neus heeft.

26

Re: Claude Delperdange

Indien je kan aantonen dat Gol verweven zit in de Bende van Nijvel dan quasi zeker ook Delperdange, en omgekeerd. Aantonen dat Delperdange een geleid projectiel van Gol is, versus de nebuleuse rond Deferm, en dus quasi zeker Mr. X is, is one way to go. Delven via Anne Mariage een tweede weg.

27

Re: Claude Delperdange

De nebuleuse rond Deferm? Of eerder rond Feret & co?

28

Re: Claude Delperdange

dim wrote:

Op de avond van de moord in 1991 zouden o.a. volgende personen aanwezig geweest zijn: een agent van de Franse SDECE, Daniël Féret samen met een porno-vedette (uit de Paris/Las Vegas-stal), Jadot (extreem-rechts "le petit sale") en... de Fransman Christophe Alain Thiriot. Daarnaast nog ook "du beau monde" die van partouzen hield?

Totaal uit het oog verloren maar Féret en Delperdange waren vrienden:

Claude Delperdange was niet alleen een begenadigd informaticus en zakenman, maar ook een fervent aanhanger (en financierder) van het extreem-rechtse Front National. FN-voorzitter Daniel Feret was een persoonlijke vriend, die hem kort voor zijn dood kwam opzoeken in zijn villa in Esneux.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

29

Re: Claude Delperdange

Zo'n Claude Delperdange is toch het mooiste bewijs dat de grootste onopgeloste gerechtelijke dossiers in België allemaal in elkaar verstrengeld zijn.

Re: Claude Delperdange

Boemerang wrote:

http://lh4.ggpht.com/_w9CR5VmH5fc/TO1evZzBasI/AAAAAAAAANs/BUX5Pe6SsBg/fj%201.jpg

Bron » tueriesdubrabant (Merci Kranz.)

Weet iemand waar dat kruis op zijn mouw op slaat?