11

Re: Michel Vander Elst

Ondermeer al dit:

Na een vaste relatie zou Michel Vander Elst een verhouding aangegaan zijn met een jonge vrouw die hem vergezelde in zijn vriendschap met de bende van Patrick Haemers. Psychologen zouden in hem psychopatische trekken ontwaard hebben. In het dossier Dutroux wordt hij veelvuldig genoemd door getuige X1 als deelnemer in pedofilienetwerken. In de periode tussen 1992-1995 verzorgde Michel Vander Elst een aantal opdrachten voor de VZW Audio Corporation van Patrick Cornet en Joseph Schulman. Deze laatste is de broer van Charles Schulman, die de schoonbroer is van Bernard Weinstein (dossier X, PV150.929 26/03/1997 Clippe). Audio Corporation werd genoemd in verband met het draaien van pedofiele films.

En dit (wat dit ook moge waard zijn):

Op het adres van Michel Vander Elst in de rue Valduc 282 vond men in 1997 de VZW École du Merveilleux, met als betrokkenen: Vander Elst zelf, zijn gezellin Annie Noël, Andrée Laurent, Odette en Guy Crappe, Pierre Burton, Jacques De Blander, advocaat Axel Dumont, Michel Foucher en Alain Poivre. De missie van de VZW was: "Promouvoir activités sportives-ludiques et culturelles-réaliser certains rêves". (dossier X, 150.776 18/03/97 Clippe).

Zie ook de wereld van de medische labo's:

Michel Vander Elst, Delhuvenne en Dumont (een zeer goede vriend van Vander Elst) waren advocaten die draaiden rond de extreem-rechtse en steenrijke dr. Noël en zijn medische labo's. In dezelfde context waren er banden tussen Vander Elst en de cluster Cams-Verhoeft-Crijns-Litwak-Zwirn (Unilabs Suisse, zie ook Gherardi Dandolo).

Vander Elst is dus een spin het web: de organisatie van Haemers, het joods-belgische Atlas-netwerk (en de aangrenzende wereld van de medische labo's), extreem-rechtse financierders zoals Noël, het netwerk van Nihoul, ...  In hoeverre zijn dit verschillende gezichten van een zelfde obscure "organisatie"?

Over Vander Elst valt nog veel meer te rapen, alleen al in de Dutroux DVD's en het rapport Van Brussel/De Jonghe (en de "acte d'accusation" rond het proces Haemers).

Re: Michel Vander Elst

Het feit dat er bij Michel Vander Elst psychopatische trekken werden ontwaard doet mij onwillekeurig denken aan de bloedige overval op de Delhaize te Aalst.

De grote Manitou ziet alles

13

Re: Michel Vander Elst

De vader van Michel Vander Elst die een persoonlijke raadgever was van Albert II. Dat vind ik toch een hele directe, veelbetekenende link.

14

Re: Michel Vander Elst

Uit het Atlas-rapport:

De Brusselse advocaten Vander Elst (vader en zoon):

Raymond (de vader)

  • advocaat van Przedborski

  • advocaat van de Loge du Grand Orient, waarvan hij lid zou zijn

  • persoonlijk adviseur van Koning Albert II

  • zou werken of gewerkt hebben voor het cabinet van Pierre Lambert

Michel (de zoon)

  • gearresteerd in het kader van de ontvoering van oud-premier Paul Vanden Boeynants (met de bende Haemers)

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Re: Michel Vander Elst

Hij was ook nog:

De advocaat van de Costa Ricaanse ambassade was Michel Vander Elst, een gekend figuur in rechtse kringen, die later veroordeeld zou worden voor zijn rol in de ontvoering van VDB.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Re: Michel Vander Elst

Wat ik me afvraag over deze figuur wat zijn relatie was met personen als Ciolini en via ambassades en sferen met Felix Przedborski. Is er een verborgen clubje voor namen die op ''ki eindigen of van die streek?

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

17

Re: Michel Vander Elst

Michel Vander Elst wordt in direct verband gebracht met de moord op Christine van Hees. X1 geeft onder meer een even specifiek als gruwelijk detail - een lange spijker die de handen van het slachtoffer doorboren - waardoor er geen twijfel mogelijk kan zijn.

Re: Michel Vander Elst

Na het volledig lezen van het dossier Dejonghe & VanBrussel staat het voor mij vast dat Vander Elst deel uitmaakt van de 'grote organisatie' - 'des foux' waar Patrick Haemers het over heeft.

19

Re: Michel Vander Elst

Michel Vander Elst, in 1993, tijdens het proces-Haemers:

https://i25.servimg.com/u/f25/11/22/12/24/michel11.png

En in kleur:

https://i25.servimg.com/u/f25/11/22/12/24/michel12.png

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube