Topic: Etterbeek: 1-3 Mei 1981

(Misschien is niet bewezen dat dit van Bouhouche en Beijer is, misschien staat het elders op het forum, ik kan het helaas niet vinden.)

"Voorts moet melding worden gemaakt van de diefstal, tussen 1 en 3 mei 1981, van een JET-radio uit een rijkswachtvoertuig dat geparkeerd stond in de B[S]IE-lokalen. Dank zij die diefstal konden de daders alle oproepen van de rijkswacht ontvangen". 

Bron: De Bende - Het Rapport (van de Parlementaire Commissie) | 1990 (pag. 51)

I.v.m. de aanslag op Goffinon op 26 oktober 1981:

De gebruikte wagen was een grijze Mazda 626 die op 16 september in Brussel werd gestolen. (...) De rijkswachters ontdekken ook dat de wagen op een vakkundige manier is bewerkt, (...) de autoradio is verdwenen en er is een gaatje in het dak geboord. Dat gaatje is op dezelfde plaats en is even groot als bij de wagens van de Groep Dyane. Dat gaatje in het dak wordt gebruikt om een antenne van een boordradio door te steken. Enkele weken [?] voor de aanslag was er bij de Groep Dyane een boordradio gestolen.

(...) In de jeep van Bouhouche zit een Clarionautoradio, identiek aan die van de Mazda 626, maar men heeft nooit zekerheid gekregen of het om dezelfde radio ging omdat Bouhouche het serienummer van de radio heeft weggekrabd.

Bron: De Bende & co | Hugo Gijsels | 1990 (genomen van deze website)