Inwoner van Aalst wrote:

Hij gebruikte zijn stond als Albert F. in het telefoonboek ipv Farcy A. Als dit het enige "spoor" zou zijn zou ik het inderdaad vergezocht vinden maar er is naar schijnt een verklaring van Lafaurie die zegt dat Farcy op de Route de Quenast woonde. Ik hoop dus om dit zwart op wit te krijgen een van de komende dagen.

Kan je verduidelijken waar je/bij wie/welk forum die bewering/verklaring van Lafaurie gevonden hebt dat Farcy in de Route de Quenast woonde. Dat er daar in 97/98 een Albert F. woonde is bewijsbaar met PromediaCDRom gegevens uit 97/98. Maar of dat Farcy Albert is betwijfel ik sterk en vind ik ook vergezocht. Normaal gezien staan in Promedia CDRoms eerst de familienaam en dan de voornaam of een afkorting ervan. Dus de F. van Albert F. kan heel goed wijzen op een Frans of Filip, of Fabien enz. ...

Albert kan idd familienaam zijn. En het zou straf zijn voor iemand die voortvluchtig is. Verklaringen van gangsters altijd met korrel zout nemen. Meesten zitten ze nog liever in cel dan gefolterd en vermoord te worden door Albert.

Naar het schijnt zou een adjudant Van Besbrugge Lafaurie verhoord hebben waarbij hij verklaarde dat Farcy op de Route de Quenast zat. Weet momenteel wel niet of dat dan in '85 was of ervoor of erna. Zoals ik al zei wacht ik nog op een kopij van de verklaring om 100% zeker te zijn.

Ik wacht met interesse af... Farcy zou ongeveer rond 1987 "officieel" gaan lopen zijn nadat de drugs for weapons-operatie werd afgeblazen.

Ik ook, vanaf ik een kopij heb staat ze hier zonder pardon meteen op.

186

Route de Quenast / Farcy blijft na drie maand wachten weer zo een open spoor. Of moeten we ervan uitgaan dat het opgepikt is door de instanties en dat het daarom hier zo stil blijft?