In de overvloed van theorieën die over de Bende de ronde doen wordt het steeds moeilijker om feit van fictie te scheiden. Er zijn veel aanwijzingen maar amper materiële bewijzen.  Hieronder zijn er enkele. Als het geen fouten of leugens zijn wijzen ze onweerlegbaar in de richting van bepaalde personen.

  1. In het bos van Houssière werd op 9 november 1985, naast de aan Bultot gelinkte voorwerpen, ook een identiteitsplaatje toebehorend aan Bernard Grandjean gevonden (Bouten. De Bende van Nijvel en de CIA)

  2. Bij Beijer werden bij een huiszoeking foto's van de Delhaize in Aalst aangetroffen. Volgens Beijer dienden de foto's in een echtscheidingszaak waarbij hij iemand moest schaduwen. De datum die op de foto's stand dateerde na de overval maar werd manueel aangebracht.
    (Geens et al...)

  3. Voor de overval op de Delhaize van Genval maakte de bende gebruik van een Peugeot 504 die ze twee maanden eerder carjackten in Watermaal-Bosvoorde. Drie jaar later werd in een andere wagen, in een garagebox (Box 88 in de Hippocrateslaan in Woluwe) een blauwe anorak gevonden die toebehoorde aan de eigenaar van de Peugeot 504. De box werd gehuurd door Bouhouche onder een valse naam. (Guy Bouten. De Bende van Nijvel: Verraad, manipulatie, geheime diensten)