31

Re: Tunnelvisie

Dat is nu wel duidelijk, the end. Het koud water heb je overigens ook niet uitgevonden. Vraag is: wat heb je eigenlijk wel "uitgevonden"? Ik heb met veel belangstelling jouw eerste posts op dit forum gelezen (niet allemaal, ben geen insider) maar je blijft wel al een hele tijd ter plaatse trappelen. Daarmee win je geen koers, the end.

32

Re: Tunnelvisie

Soms kun je niet meer vertellen dan raadsels, maar de raadsels komen weer samen tot 1 of ander bewezen feit. Als de posts van The End u niet kunnen charmeren dan ben je niet verplicht om deze te lezen en al helemaal niet iemand te verwijten dat hij rond de pot draait.

33

Re: Tunnelvisie

Da's geen verwijt, enkel een vaststelling. Charmeren is m.i. niet bepaald een goede woordkeuze.

Re: Tunnelvisie

Kritiek is goed, hoe je ook bekijkt een opinie vormen op basis van mijn gedrag op het forum is een tunnel. De enige feitelijk manier om je niet te laten vangen is exact weten wat er op de misdaad plaats heeft afgespeeld, de hoeveelheid zekerheden die daarover bestaan zijn  groot. Om het in getallen uit te drukken de feiten van 85 gaan over ongeveer 50 minuten misdaad, alles wat ooit al geschreven over die feiten moet te toetsen zijn aan wat daar heeft afgespeeld,.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

35

Re: Tunnelvisie

Exact weten wat er zich op de plaats van misdaad heeft afgespeeld ... maar the end, dat weten maar zeeeeeeeeeer weinigen, dat begrijp je toch. De hoeveelheid zekerheden: werkelijk geen idee, enkel (al dan niet) sterke vermoedens. Alles kan afgetoetst worden, akkoord, maar aan wat of wie dan?

Zeg nu niet dat we weer moeten gaan zoeken, hé ... enig idee hoeveel pistes/daders/opdrachtgevers etc. etc. intussen de revue al gepasseerd zijn?

Re: Tunnelvisie

P-51 wrote:

Exact weten wat er zich op de plaats van misdaad heeft afgespeeld ... maar the end, dat weten maar zeeeeeeeeeer weinigen, dat begrijp je toch.

Dit weet ik, het is de voorwaarde nochtans om iets te kunnen zeggen over de daders. is het al iemand opgevallen dat iedere dader zo zijn eigen wapen tics heeft om het een naam te geven. De getuigen hebben beschreven wat ze gezien hebben daar kom je al heel ver mee, om ergens te beginnen, het zijn er vele en ook van vele feiten.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

37

Re: Tunnelvisie

Dat kan niet, the end: de getuigen van/in Aalst kunnen onmogelijk de getuigen zijn van andere feiten, behalve wat de daders/opdrachtgevers betreft. Ik blijf geloven in de getuigen.

Re: Tunnelvisie

U verwart dingen, de getuigen van verschillende feiten dit zijn er veel, beschrijven los van elkaar een reeks daders die aanwezig zijn op verschillende feiten; dus een getuige in Eigenbrakel en een getuige in Aalst zien zonder dat ze het zelf weten dezelfde dader. Of op de parking in Aalst kijkt een getuige naar een bepaalde deel van de parking en gelijktijdig ziet een andere getuige het zelfde maar vanuit een andere hoek. De eerste getuige weet niet dat hij naar een moord kijkt bijvoorbeeld.

Van bijna iedere seconde van die ruwweg 50 minuten (feiten 85) zijn er getuigen, meestal zijn er zelfs meerdere getuigen die hetzelfde waarnemen (vanuit een andere positie), Heb je een idee hoeveel info dit is als het goed geordend is?

Een van de tunnels die de ronde doen, is dat er geen getuigen zijn van de moord op Finné. Dit is niet zo er stonden 5/6 getuigen in de buurt enkel er wordt geen rekening mee gehouden, ze hebben het niet gezien, maar wie de schoten telt en aandacht luistert of leest weet dat ze het wel gehoord hebben deze die dit moment overleefd hebben. Met welk wapen en wie van de daders die moord pleegde ook is ook te bepalen.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

39

Re: Tunnelvisie

Wapentics... Hieronder versta ik dat de daders in bv. '85 hun wapens kunnen hanteren alsof het een verlengde is van hun handen.

Wapens wat ze in het dagelijks leven hanteren en benutten. Als je nu de Ingram/HK MP5sd niet zou meetellen, dan zou je kunnen denken dat ze voor de overal of na de overval een schietclub in de buurt zijn gaan bezoeken om nog extra te kunnen oefenen. Bv. Podevijn.

Re: Tunnelvisie

Mgr wrote:

Wapentics... Hieronder versta ik dat de daders in bv 85 hun wapens kunnen hanteren alsof het een verlengde is van hun handen.

Het is een wapen hanteren in een geweld situatie, ieder wapen heeft zijn beperkingen er moet herladen worden en zo. Die daders doen dit met voorbedachte rade, iedere dader heeft een bepaalde rol ook. Er is iets meer dan 40 keer gevuurd in '85 bij de 3 feiten, door 5 wapens en een beperkte groep daders. De feiten in 82/83 zijn ook belangrijk natuurlijk, daar zijn is er ongeveer op een paar na 115 keer gevuurd bij al die feiten samen.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.