21

the end wrote:

Het is toch jij coconut die onderzoek deed naar een waarheidsserum er is toch geen verband met het serum en café van de mecenaires? Ergens een flesje in een achterkamertje?

Feiten, the end, feiten. Enkel een rekenwonder kan jouw suggestieve posts nog bijhouden.

P-51 wrote:
the end wrote:

Het is toch jij coconut die onderzoek deed naar een waarheidsserum er is toch geen verband met het serum en café van de mecenaires? Ergens een flesje in een achterkamertje?

Feiten, the end, feiten. Enkel een rekenwonder kan jouw suggestieve posts nog bijhouden.

Inderdaad feiten!

Feit: de vrouw van Bob Denard kreeg een (diplomatiek?) vals/echt paspoort om naar België te komen. Vraag: van wie?
In België werd zij opgenomen door "contacten". Iemand enig idee ? Enkel reageren als je het echt weet en niet met suggestieve posts :-)


coconut wrote:

Ik laat twee getuigen aan het woord:
getuigenis 1 de vrouw van Bob Denard ,
getuigenis 2 de man met alias Cobra ,  com. P.V. die naar eigen zeggen zelfs zijn afscheidsfeest gaf in het café van de mecenaires

Marie Elise Denard

http://www.orbspatrianostra.com/medias/ … enard.html

Robertvandeurnen wrote:

Enkel reageren als je het echt weet en niet met suggestieve posts :-)

Er moet ergens een serum bestaan :-)

Wie zou er in het jaar 1967 een paspoort gegeven hebben in een Rhodesië, misschien de agent van de veiligheidsdienst van Rhodesië die zijn mannen daar uit de gevangenis kreeg. Of zou het kolonel Robert zijn (kennis van Lecerf) die in contact stond met ambassadeur Pierre Kosciusko-Morizet.

Zie;

Philippe DS wrote:

Smets onderhield een nauwe band met Emile Lecerf, de hoofdredacteur van NEM een oudgediende van OSS, de voorloper van de CIA. Via Lecerf bestond een link met een groep internationaal beruchte huurlingen die niet voor alleen veel geld maar ook uit anticommunistische overwegingen graag in actie kwamen.

Centraal stond de Franse ex-kolonel Maurice Robert, die sterke banden onderhield met de Franse contraspionage SDECE en SAC. Latinus maakte ooit een schema waarop men de contacten kon aflezen van Charles Mazey, een huurling die actief was in Katanga en zijn cafe La Renaissance als dekmantel gebruikte voor contacten met huurlingenpopulatie in Brussel.  (Guy Bouten)

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Te suggestief The End. Dan kan je evengoed zeggen dat het antwoord ligt bij Nicole Schollaerts en bij haar voorliefde voor esoterie.

U trekt vlug conclusies. U weet wat de relatie is tussen kolonel Robert, Denard en  ambassadeur Pierre Kosciusko-Morizet? U weet hoe belangrijk Denard was voor de belangen van Frankrijk? Zijn Congolese  vrouw zegt meermaals dat de Franse ambassade ging helpen voor een Frans paspoort, ze is met een Belgisch (vals/echt) paspoort afgekomen. Ze kreeg adressen via die Franse ambassade van huurlingen in Belgie. Dat die Franse ambassade niets met het paspoort te maken zou hebben en dat het evengoed in een spirituele sessie boven getoverd kan zijn sluit ik niet uit.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Interessant topic, op voorwaarde dat we bij de feiten blijven .... Anders wordt ook dit een spirituele sessie tongue

the end wrote:

Ze kreeg adressen via die Franse ambassade van huurlingen in Belgie.

Dit is op een moment dat Frankrijk zijn invloed in Afrika via Denard aan het verstevigen was, en er volop geronseld werd in Europa en vooral ook Belgie om die invloed nog te versterken. Dat de Franse ambassade die adressen van huurlingen in Belgie heeft aan haar is niet om aan bomenknuffel sessies te doen vermoed ik.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

28

Bob Denard en Bougerol waren twee handen op een buik.

"Aan de bijeenkomst in Madrid werd deelgenomen door een aantal organisaties die in 1975 mede op uitnodiging van Emile Lecerf en Francis Dossogne te gast waren in het kasteel van baron de Bonvoisin in Maizeret: de Italiaanse MSI, Ordine Nuovo, de Franse Parti des Forces Nouvelles, het Britse National Front en het Spaanse Fuena Nueva. Jacques Borsu kennen we als ex-lid van Jeune Europe, huurling in Afrika en medestander van huurlingenleider Bob Denard en leider van de neo-nazi-organisatie Parti Européen.

Bovenstaande komt uit dit artikel:

https://bendevannijvel.com/motief/strat … connectie/

Zeer zeker het herlezen waard aangezien het een aantal zaken linkt.