211

edd wrote:

Hoe lang draagt Beijer al een pruik en wat is de reden hiervan? Incognito blijven?

De pruik is een deel van zijn clown act als rijke rus.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

212

Bij een andere gelegenheid had hij ook een pruik aan hij is die verloren op het moment dat er een olifantstand mee in aanraking gekomen is. Het zal hem een gevoel van veiligheid geven?

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

213

Ondergaat Beijer momenteel geen chemotherapie ? Of ben ik verkeerd geïnformeerd ?

214

Nee, ik denk het niet. Vraag is natuurlijk : is het echt zo dat hij kanker heeft/had, of speelt hij toneel zoals M. Nihoul dat ooit ook placht te doen (in een rolstoel naar de rechtbank ... leek sterk vermagerd maar was gewoon een sterk staaltje comedie). Zie ook "VDB, tu ne vas pas crever". Drie spilfiguren, 3x dezelfde act.

215

De reden dat hij een pruik draag is dat hij in Thailand doorgaat voor respectabele zakenman. Door met die pruik op de Belgische tv te komen gaat hij er waarschijnlijk van uit dat ze hem daar niet herkennen.

216

Is die ni gewoon kaal en te ijdel om dat te tonen?

217

Dat zou natuurlijk altijd kunnen, alleen iedereen kan zien dat hij een pruik draagt dus is dit minder logisch. Niet herkend willen worden is het waarschijnlijk en misschien heeft hij daar ervaringen mee vanuit het verleden. Misschien bij het dragen van een pruik tijdens bijvoorbeeld een overval