1

Topic: Parabellum

Begin jaren tachtig hadden Madani Bouhouche en Alain Weykamp een eigen schietclub: Parabellum. Daar werd onder andere practical shooting aangeleerd. De Tweede Bendecommissie merkte op dat in Nijvel nooit onderzoek is geweest naar deze club. Het besluit van de commissie is dan ook duidelijk:

"Van diepgaand onderzoek in verband met de Black Rose en de Parabellum is in elk geval geen sprake. Ook de Target 121 in Leopoldsburg werd nooit in zijn geheel over een langere periode bekeken."

Maar ook de speurders in Dendermonde of Charleroi hebben nooit een goed onderzoek gevoerd naar deze club:

"Door de onderzoekers te Dendermonde werd, volgens de stukken althans, in het geheel géén gericht onderzoek betreffende de genoemde clubs gedaan. En in Charleroi werd de aandacht dan weer helemaal toegespitst op de rol van Bultot in dit verband."

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Re: Parabellum

Danyboy, Weykamp en Beijer werden rond 1984 uit de Practical Pistol Club Belgium gezet. Buslik volgde later uit eigen initiatief.
De reden is dat zij zich hadden aangemeld bij de Black Rose club... Een club met belangrijke Joodse invloeden.

Re: Parabellum

Heeft iemand meer info over deze Black Rose en Parabellum?

Re: Parabellum

Robertvandeurnen wrote:

Heeft iemand meer info over deze Black Rose en Parabellum?

Black rose was een club in Bxl. vele veiligheidsdiensten kwamen hier trainen. Deden aan practical shooting.  Zestal keer gaan trainen.  Van horen zeggen dat ze gesloten is door onregelmatigheden.