Heb je daar meer info over?

Ben vele forumleden waaronder mezelf wensen Coconut en The end terug als gesprekspartners op de fora , kan de ban ongedaan worden aub ?

Tru Dat, deze info klopt. De bar - gelegen in Waals Brabant - was met zekerheid deze van Piro Michel. Van Piro wordt wel eens gezegd dat hij robotfoto 18 zou zijn.

93

Dat het klopt kan zijn, maar heb je meer info? Welke bar? Welke plaats? Wat zijn de details van de overval?

94

the end wrote:

Plus er is blijkbaar niemand al iets opgevallen over Adam. Hij komt immers voor in een heel merkwaardig gezelschap in de periode voor '85. Dat ik kritisch naar zijn verklaringen kijk is met terechte redenen.

Toch dezelfde Adam die het boek "Dossier Dutroux, de waarheid" schreef?

95

Gevonden,Merovinger in 2018:

Blijkbaar kende Finné de rijkswachter Jean-Pierre Adam. Finné was niet gewapend omdat hij die dag van Luxemburg kwam. Finné had 91.000 frank op zak. Finné zou 4 à 5 keer tegen de uitbater van de krantenwinkel gezegd hebben dat er een overval op de Delhaize van Overijse zou plaatsvinden. Een getuige heeft Finné aan de Delhaize gezien maar die getuige heeft Finné niet naar zijn auto zien lopen. Volgens een PV van de cel Jumet zou er nooit een huiszoeking geweest zijn in de woning van Finné.

Patricia Finné, 29/3/90 Lachlan-Jenicot/Jumet:
- Port d'arme accordé par substitut Lemage.
- Finné revenait du Luxembourg, n'avait donc pas d'arme (qui savait ??).
- Il fréquentait les policiers Borsus André, Adam Jean-Pierre (invité à son mariage), De Vroom Christian (anniv. de mar.), Lemage et le detective Louvigny (??)

Ik zou het ook graag geloven, maar vind ook dat er iets niet klopt aan die piste en Adam zelf.

En dan zit hij ook nog in onderzoek Dutroux.

Ik heb hier geen goed gevoel bij.

97

club_le-happy-few wrote:

Ik zou het ook graag geloven, maar vind ook dat er iets niet klopt aan die piste en Adam zelf.

En dan zit hij ook nog in onderzoek Dutroux.

Ik heb hier geen goed gevoel bij.


Ja..., blijkbaar zijn de slachtoffers er gerust in en de meeste journalisten ook.  Merovinger en The End hebben alvast mijn aandacht getrokken smile  Ik moet misschien eerst het boek lezen...