juist Witse, man met moto op facebook, mogelijks herkend bij een overval, lijkt daar als twee druppels op Haemers, ex-Diane, vader kolonel bij het leger, had één broer. Welke bewijzen hebben we tegen hem. Slechts één, herkend door getuige bij overval.

Er was inderdaad een rijkswachter die de fisiek en uitstraling van Haemers had.

Niets is wat het lijkt.

In de “entourage” van Patrick Haemers was er ook iemand met die uitstraling...

Sorry, fout gemaakt, het was de broer van de ex-Diane, zelf ook rijkswachter die als twee druppels water op Haemers leek. Zelfde gestalte, zelfde haren maar vooral de opvallend blauwe ogen. Geen doorsnee blauwe ogen. Ook "onze kolonel" sprak over een collega kolonel die twee zonen had maar hij kon niet meer op de naam komen (er woonden geen duizend kolonels in het Brusselse of omgeving met 2 zonen die allebei bij het leger waren lees rijkswachter of ...).

Nu lees ik ook in een ander topic dat Tru Dat het over een rijkswachter had met de look van Haemers. Hebben we het over dezelfde Tru Dat?

95

Behoren initialen tot de mogelijkheden? Of te gevaarlijk wegens nog in leven?

96

Dat zou toch wel moeten kunnen toch?

Precies. Anders is het weeral wat uit bazuinen maar niets meer. Van zoiets bulkt het hier op het forum.

98

Maar we weten intussen wel dat we voorzichtig moeten zijn met het poneren van namen of initialen. Zeker als de "bewijslast" tegen hen mager is of zelfs onbestaande ... Hoeveel look alikes heeft Haemers intussen al?

Dat klopt wel. Anderzijds initialen zijn slechts initialen en dus kan het dan toch zo om het niet al te vaag te houden voor ons.

Het staat vrij aan coconut om de initialen te delen, of niet. Die keuze is aan haar en moet gerespecteerd worden. Ik heb alvast beslist van niet vanwege het feit dat deze nog in leven is.