681

Re: Madani Bouhouche

gloacoster wrote:

Als de zoon van Bouhouche zijn vader herkende, was dat omdat hij zeker was van zijn feit. Het kan te danken zijn aan een litteken, een schoonheidsvlek enz. Maar als de minste twijfel in zijn hoofd zou zijn neergedaald, gelooft u dan dat hij een crematie zou hebben betaald en bijgewoond hebben van iemand die niet zijn vader was??Ik vind het onfatsoenlijk dat dit idee bij sommigen zou kunnen opkomen.

Het woord "als" is er mij teveel aan! Kom met bewijs dat is het enige belangrijke element in deze discussie. Bewijs!

682

Re: Madani Bouhouche

De woning van Bouhouche bovenaan links in het bos, de omgeving en de toegangsweg tot de woning. Naaste buren had hij dus zeker niet:

https://i.postimg.cc/VNP7VbR0/1AD6000.jpg

https://i.postimg.cc/X7wxyv3V/1AD6001.jpg

https://i.postimg.cc/NjZMqQ9H/1-AD6002-2.jpg

https://i.postimg.cc/qMVHTgj0/1AD6003.jpg

https://i.postimg.cc/hvRyHQg5/1AD6004.jpg

https://i.postimg.cc/T1x0k8J8/1AD6005.jpg

https://i.postimg.cc/V6QW6yTS/1AD6006.jpg

https://i.postimg.cc/fyM7ccMD/1AD6007.jpg

https://i.postimg.cc/G3zv0scT/1AD6008.jpg

https://i.postimg.cc/XY5ZvZ08/1AD6009.jpg

https://i.postimg.cc/SR5sS4T3/1AD6010.jpg

https://i.postimg.cc/fyMFVSF0/1AD6011.jpg

683

Re: Madani Bouhouche

Merci, Bossi, je le répete depuis + de 5 ans "pas de voisins" donc personne ne le vois abattre ces arbres, il faut pour monter, absolument, un 4 fois 4. Je crois, que vous avez pris ces photos vous même, vous êtes aller sur place, non très bonnes photos, mais, c'est en été, en hiver c'est pas la même chose, c'est triste, merci beaucoup. Je crois même qu'a son arrivée en 2000, il a acheté un camion UNIMOG, de l'armée et plus tard une 4 fois 4 Lada très ancienne?

Re: Madani Bouhouche

Tru Dat wrote:

Het woord "als" is er mij teveel aan! Kom met bewijs dat is het enige belangrijke element in deze discussie BEWIJS !

Ga het dan vragen aan zijn zoon zelf, denk die te vinden is op Facebook, als je vind dat een zoon zijn vader herkent geen bewijs is.

685

Re: Madani Bouhouche

Scaramouche is ter plaatse geweest en heeft de foto's genomen, Lauwin. Om het lichaam te vervoeren zal er wel beroep zijn gedaan op een 4 x 4 voertuig. Rekening houdend met de maand november en de modderige weersomstandigheden. Nog te vermelden dat de woning op afstand met telelens is genomen. Hier is geen sprake over onmiddellijk naaste geburen.

Men zal toch eerst aan de zoon gevraagd hebben of hij zijn vader zou kunnen herkennen. Vandaar dan de herkenning. Er zijn voor familieleden toch nog wel andere herkenningspunten behoudens enkel het aangezicht. Voor zover ik weet zal een familielid niet bevestigen bij enige twijfel bij het identificeren van een lichaam.

Re: Madani Bouhouche

lauwin47, Bonsoir Monsieur. Avez-vous connaissance si le procureur de la République est intervenu lors du "décès" de Monsieur "Bureau" aka Madani Bouhouche? Ou le préfêt du départementdu 09 (Ariège)?

687

Re: Madani Bouhouche

Meneer Vos zal het ook moeten doen hebben met de informatie die hij daar ter plaatse kreeg. Ik twijfel niet aan zijn kwaliteiten als speurder. En het blijft een serieus dossier. Als niet speurder stel ik een aantal vragen, als ik dat mag. En ik hoop dat Mr Vos ze leest. Hoe onherkenbaar was het slachtoffer? (Er zijn blijkbaar foto's.) Wie deed de herkenning? Was het de boom (op de foto hier gepost, kuch)? Is de schade aan de boom evenredig met de verwondingen aan het slachtoffer? (Daarmee bedoel ik: uitstekende delen, splinters, bloed ...) Was het de kettingzaag? Waar is de kettingzaag?

En nogmaals: was hij daar ter plaatse aan het klieven? Of kliefde hij thuis? Waar is het kliefbijl. Ter plaatse aangetroffen? Thuis?

Ik stel deze vragen omdat ik het fotodossier niet ken. Meer niet. Zoals ik al zei: 3 bewaren best een geheim, als 2 ervan dood zijn.

688

Re: Madani Bouhouche

lauwin47 wrote:

Le même jour? C'est à dire le 22 novembre à 18h00. "IMPOSSIBLE."

Le corps à été enlevé, par le corbillard de la société Ollivier à 19h20. Donc, une chose importante, il n'y a eu aucune recherche sur place par la Brigade Criminelle et Scientifique de la Gendarmerie qui se trouve à Foix à 40 kms, donc aucun relevé dans la zone mortelle, et  pas de trace de la tronçonneuse? De plus, l'acte de décès de la Mairie, rédigé pat le Mdl Philippe Ribier "y décédé le 22 novembre 2005 à 18h. "acte dressé le 23/11/2005 à 17 h", donc Ribier à rédigé l'acte de décès 24h plus tard. Ce n'est pas très sérieux pour un Officier de Gendarmerie.

C'est une nouvelle importante. Si ce que vous dites est vrai, la déclaration du commissaire Vos est fausse de tous les côtés, et pas seulement une fois, mais plusieurs fois.

  1. Bouhouche a été averti à plusieurs reprises par les voisins de la nécessité de couper des arbres de cette manière.

  2. L'arbre a explosé pendant que Bouhouche sciait l'arbre de la manière stupide habituelle ? Sans tronçonneuse ?

689

Re: Madani Bouhouche

In mijn vorige post schreef ik: wat als de zoon in het complot zat. Ik heb niet geschreven dat er een complot is.

Re: Madani Bouhouche

Gaan jullie nog lang discussieren over dit ongeval? De Franse autoriteiten hebben een lijk gevonden onder die boom. Explosie wegens een knoop, of terugslag van de ketting, maakt mij niet uit, er lag een lijk waarvan het gezicht erg beschadigd was door het ongeval. Dit lijk werd gevonden op het domein waar Bouhouche verbleef. Bouhouche woonde daar al 5 jaar en werd al enkele maal gewaarschuwd dat hij niet goed bezig was met het bomen zagen met een kettingzaag. De dag daarna herkent de zoon zijn vader in het crematorium. Voor mij case closed.