151

Re: Patrick Pilarski

Pontius wrote:

Pilarski mat meer dan 1m90. Dan zou De Kock meer dan 2m00 moeten meten.

Fout. Op de gebruikelijke formulieren bij aanhouding stond 1,89m.

152

Re: Patrick Pilarski

Genoeg duikers onder de verdachten om de vijvers van Adinkerke op te kuisen.

153

Re: Patrick Pilarski

Ik ken een advocaat uit het Gentse, onder Gent weliswaar, heeft toevallig ook een saab 900 turbo en tattoos op zijn arm. Spreekt AN, lijkt aangeleerd te zijn of niet zijn moedertaal. Persoon in kwestie heeft zeker nauwe contacten met namen die in het dossier voorkomen. Hij draagt zelf dezelfde voornaam en initialen als Patrick Pilarski, het zou toch niet waar zijn zeker? Zou er sprake kunnen zijn van een gedaante verwisseling?

De huidige magistratuur, advocatuur en politiek zijn door en door rot. Al 35 jaar of langer is het geweten wie er achter zit, de beerput mag niet open. Op een dag wordt hij toch opengebroken met harde materiële bewijzen ...

154

Re: Patrick Pilarski

Voor de duik van jongstleden was er jaren voordien ook al een duik. De familie Pilarski - zoon, vader en moeder - vertellen allemaal exact hetzelfde verhaal. Vader en moeder Pilarski wijzen tot op de meter waar ze de wapens in de vijver hebben gegooid en niemand vindt de wapens. Wie was er baas over de eerste duik? En met welke reden was er toen tot duiken overgegaan?

155

Re: Patrick Pilarski

Scaramouche wrote:

Yvette Van Hemelrijck, het ex-liefje van Philippe De Staerke die de Delhaize van Aalst op voorhand verkenden, tezamen met haar toen jonge dochter S. M.. Werden goed gerust gelaten trouwens door de ordediensten.

En nog steeds.

Re: Patrick Pilarski

Op facebook is er een naamgenoot die toch wel op hem gelijkt, woonachtig in USA.