Re: Elsene-Bergen: 12 Januari

Douglas De Coninck verklaarde (vanaf 2:15) over Constantin Angelou » www.bruzz.be

122

Re: Elsene-Bergen: 12 Januari

Angelou zou, zou, zou... is geen bestendige vaststelling.

Re: Elsene-Bergen: 12 Januari

En wat kunnen we hier op dit forum wel als "bestendige vaststelling" klasseren? Een PV? Dat is een bestendige vaststelling maar moet niet noodzakelijk de waarheid bevatten (kan trouwens ook een vals PV zijn). De boeken van ... die we hier zo vaak citeren, ook niet natuurlijk. Getuigenverklaringen? De ene zag een Ford en de andere een VW, dan zwijgen we nog van de kleuren of het verkeerd citeren van getuigen. Voor zover ik kan volgen is bijna alles wat hier staat zou of zou. Van Haperen sprak zelfs over het miinisterie van Desinformatie nota bene.

"Met andere woorden, hier komt het op neer: hou de bevolking onderling verdeeld, angstig en onzeker, zodat zij vervolgens de noodzaak van sterke veiligheidsdiensten beter zou appreciëren, en vooral: zodat zij vrijwillig de volkssoevereiniteit aan het staatsapparaat zou afstaan. Kortom: de strategie die in dit rapport werd neergepend, is een perfecte fac simili van het meest onverholen fascisme sinds de volkstirannieën van Adolf Hitler en Benito Mussolini. In 1968 wordt op Sardinië een NAVO-basis ingericht, in de Marrargiukaap, waar de eerste groepen anti-communistische agenten tijdens het komende jaar worden opgeleid. Ze worden gedrild in propaganda, desinformatie, guerrillatechnieken en sabotagedaden.

» Motief

Jammer maar helaas waren de speurders niet getraind in technieken zoals hierboven beschreven. En jammer maar helaas moesten sommige speurders of ondervragers op zoek naar zichzelf. En indien u dat wenst, meneer Bossi, kan dit geillustreerd worden met een aantal voorbeelden. Zo zou Mirko Tavra over de diefstal van wapens uit de kazerne van Etterbeek gezegd hebben. "En wie denkt u dat mijn ondervrager was ... hij knipoogde ... Beijer. Bestaan daar "bestendige vaststellingen" over, natuurlijk niet. En toch is dit "verhaal" waarheid.

124

Re: Elsene-Bergen: 12 Januari

C.P. wrote:

GTO sprl/bvba, 86a rue du Mailstraat, Ixelles/Elsene. Wie ken die maatschapij?

GTO staat voor "General Trading Officer" en sinds 28 oktober 1994 actief op dit adres in Elsene. Sinds 20 juli 2013 is de firma geschrapt wegens niet-neerlegging van de jaarrekening.

Bron » kbopub.economie.fgov.be

Wat is de link met de moord op Angelou?

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

125

Re: Elsene-Bergen: 12 Januari

Geen direkte link met het moord van Angelou, maar een geografische link met bepaalde persoonen die rond de bende draaien.

Re: Elsene-Bergen: 12 Januari

weetjewel wrote:

Douglas De Coninck verklaarde (vanaf 2:15) over Constantin Angelou » www.bruzz.be

Hier de uitspraak van DDC :"die Constantin Angelou, daar zijn achteraf ook berichten over gekomen, dat die ZOU zijn ingeschakeld bij het vervoeren van prostituees naar fuiven met belangrijke mensen"

Als je zoiets beweert, dan moet je ook je bron geven. En denk je echt, als een taxi chauffeur een prostituee afzet bij een klant, dat die taxi chauffeur mee binnen gaat om te weten te komen wie die klant is? Een korreltje sensatie met de woorden "belangrijke mensen" en zo trek je nog wat meer de aandacht aan.

127

Re: Elsene-Bergen: 12 Januari

ikbenhetbeu73 wrote:

En wat kunnen we hier op dit forum wel als "bestendige vaststelling" klasseren? Een PV? Dat is een bestendige vaststelling maar moet niet noodzakelijk de waarheid bevatten (kan trouwens ook een vals PV zijn).

Ivm valse PV's zijn er al zeer krachtige daden van onderzoeken gesteld in het dossier Bende van Nijvel.

In verband met andere leugens en bedriegerij zijn we zeker niet in het ongewisse gebleven. Zulke daden hadden zelfs ver strekkende gevolgen. Op een bepaalde plaats der feiten, moorden ter gelegenheid van diefstal, met geweld of bedreiging, met verzwarende omstandigheden waarin wapens werden getoond en/of gebruikt, zijn er blijkbaar zaken die niet mogen bekend worden bij onderzoeksrechter(s), Federaal Parket en de onderzoekers. Zoveel is ondertussen wel duidelijk.

ikbenhetbeu73 wrote:

Van Haperen sprak zelfs over het miinisterie van Desinformatie nota bene.

In deze zin kan ik Van Haperen volgen. Met redenen.

128

Re: Elsene-Bergen: 12 Januari

Brusselse taxichauffeur vermoord

Een Brusselse taximan, die sedert zaterdagavond verdwenen was, is woensdag vermoord teruggevonden in de koffer van zijn wagen te Bergen. Hij had drie kogels in zijn hoofd gekregen.

Volgens getuigen stond de taxi sedert zondagmorgen op de plaats waar hij werd gevonden. Het slachtoffer is de 58-jarige Constantin Angelou, een Griek, die aan de Emile Bockstaellaan te Brussel woont. Hij had zaterdag in de late namiddag op zijn stelplaats aan het Rogierplein te Brussel nog verscheidene klanten opgenomen. Sindsdien was men zonder een spoor van hem.

De onderzoekers proberen nu dor een ondervraging van de Brusselse collega’s van Angelou een robotfoto van zijn laatste klanten samen te stellen.

Bron: Gazet van Antwerpen | 13 Januari 1983

Zouden ze ooit die robotfoto(s) hebben kunnen maken?

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Re: Elsene-Bergen: 12 Januari

Hoe kunnen collega's van een taximan gewoon zijn klanten gezien hebben?

Re: Elsene-Bergen: 12 Januari

Zelfde standplaats? Klanten oppikken in café?