Wie van spannende verhalen houdt, moet zich eens verdiepen in de Tattoo killers. Dit is een groep huurmoordenaars die in en rond Amsterdam actief waren. Want 3 leden zijn gepakt. De leden waren enigszins zo dom om allemaal de zelfde joekel van een Chinese tattoo op hun rug te zetten. Om deze reden zijn vandaag gevangen in Nederland op tatoeges onderzocht. Opvallend in deze zaak is dat 1 van de leden 2 anderen van zijn eigen leden heeft vermoord. Je plekje was dus niet veilig in die groep, zelfs niet met die tattoo.

Een stukje tekst van het internet over de tattoo-bende:

Bij een inval in de gezamenlijke woning De Tempelhof in Amsterdam trof de politie wapens, valse paspoorten, kogelwerende vesten en bivakmutsen aan. Ook werden een camera en een telefoon gevonden. Uit de gewiste camera en vernielde telefoon kon bij het NFI alle informatie weer worden hersteld.

Zo maakte het eskader uitgebreid foto's van de omgeving van het slachtoffer, van zijn familieleden, zijn winkel en diens auto. Ook werd duidelijk dat zij meermalen verkenningen hadden uitgevoerd in de Vierlinghstraat en reden ze vaak als groep rond.

Voor meer info zoek op Google: tattoo moordenaars, tattoo killers, ...

Oh ja, en in deze zaak is de officier van justitie (aanklager) met de dood bedreigd, zo ernstig dat de dame in kwestie van de zaak is afgehaald en nu bescherming nodig heeft.

3

"Zij worden verdacht van het liquideren van drie Amsterdamse criminelen en van een mislukte moordpoging in Amsterdam-West. De groep bestaat uit minstens twaalf personen - al betwijfelt de recherche of alle leden moorden pleegden."

Een beetje zoals bij de Bende, een groep van ongeveer 10 à 12 personen waarbij maar een vaste kern steeds de moorden pleegt.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube