Topic: Philippe Lannoy

Wanneer Lacroix in maart 1989 een contract zet op het hoofd van Eric Haemers dan is het Philippe Lannoy die wordt verondersteld het uit te voeren.

Bron: Rapport De Jonghe/Van Brussel

Dat lijkt me ruim voldoende reden om te proberen om de zogenaamde bende Lannoy beter in beeld te krijgen. = Bende van Woluwe?

2

Re: Philippe Lannoy

Tijdens het proces-Haemers komt deze Philippe ook ter sprake:

Bestaat er nog een Haemers?

In een anonieme verklaring in het Haemers-dossier is sprake van een zekere 'Philippe van Woluwe' als medeplichtige van Patrick Haemers. dat beaamde onderzoeksrechter Laffineur gisterenmiddag na een vraag van mr. Françoise Roggen, advocate van Philippe Lacroix.

Het 'toeval' wil dat in Woluwe wel degelijk een Philippe woont, bekende van het gerecht en veroordeeld wegens gewapende overvallen. Meer nog, de bewuste 'Philippe van Woluwe' heet Philippe Lanny, is blond, heeft blauwe ogen en is 1,90 meter groot. Een persoonsbeschrijving die identiek is aan die van Patrick Haemers ...

Bron: Gazet van Antwerpen | 24 September 1993

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Re: Philippe Lannoy

Philippe Lanny of Philippe Lannoy?