Re: Verhaal anonieme getuige

stiletto wrote:
Ben wrote:

Vier mannen in een witte Golf een uur voor de overval op het warenhuis? Kan het niet zijn dat zij een Golf van de Rijkswacht heeft gezien? Er is namelijk op geen enkel moment sprake van een witte Golf die de daders gebruikt zouden hebben.

De witte Golf kan gebruikt zijn voor ondersteunende functies zoals verkenningen of het transport van verkenners. Ik denk dan bv. aan volgende scenario's :

  • Is er geweten hoe Bouhouche en zijn kompaan in het café verzeild geraakt zijn? Met welke wagen waren zij daar? Of werden ze afgezet en later weer opgepikt (door een derde wagen, de witte Golf)? Misschien waren ze te voet en gingen ze te voet terug naar een rendez-vous punt waar ze opgepikt werden door de witte Golf?

  • Of was het voorzien in de bendeplannen om de witte golf te gebruiken als back-up wagen in het geval ze hun zwart exemplaar zouden kwijtspelen op de parking (en ze door omstandigheden te voet zouden moeten gaan lopen door het park bv.)

Uw eerste senario verklaard dan ook het telefoontje naar Radio Amigo. Waarmee de bende zei dat Bouhouche en zijn kompaan tevoet naar scherpenhoevel moesten?