1,161

Re: Christiaan Bonkoffsky

Scaramouche wrote:

Michel Leurquin van het franstalige bendeforum heeft die posts niet verwijderd. Misschien heeft hij deze nog niet zelf opgemerkt.

Waarom zou hij dit moeten doen? Zijn dochter heeft dit toch zelf op Facebook geplaatst.

1,162

Re: Christiaan Bonkoffsky

"Hervé" op het franstalige bendeforum zegt dat het weer een piste is die tot niets leidt.

1,163

Re: Christiaan Bonkoffsky

op het FB profiel van die dochter staan de berichten en deze zijn ondertussen 3 a 4 jaar oud, terwijl er dus nu maar reactie komt. 't zal weer veel wind zonder blazen zijn, vrees ik.

Re: Christiaan Bonkoffsky

Is dit de door Nicole Klijsen gememoreerde in 2018 overleden Frank K.? » www.online-begraafplaatsen.nl

Tegenslag blijkt onze hersenen blijvend te kunnen veranderen.

1,165

Re: Christiaan Bonkoffsky

Geboortejaar en jaar van overlijden schijnen te kloppen. Toch met hetgene ons meegedeeld werd.

1,166

Re: Christiaan Bonkoffsky

Of het verhaal klopt is nu nog niet duidelijk! Er zijn foto’s waar Bouhouche en Bonkoffsky rechtover elkaar zouden zitten volgens haar. Op de foto is het moeilijk herkennen. Ze zijn beiden uit Nederland … blijkbaar kent niemand van de entourage van Bonkoffsky deze personen. Het is niet de eerste keer dat iemand zijn familie aanwijst. Probleem is dat niemand nog iets gelooft, en duidelijkheid van de verlaten CWB moet je ook niet verwachten. Nog een geluk dat er nog enkel journalisten het speurdersbloed bevatten. Ik hoop dat ze waarheid of leugen kunnen aantonen. Het Bonkoffsky-verhaal klopt … deze Nederlandse connectie afwachten. Het hele verhaal gaat over de uitvoerders ... de laagste rang in een heel complex verhaal.

1,167

Re: Christiaan Bonkoffsky

Bedankt voor de mededeling Hipa. Bonkoffsky heeft waarschijnlijk ook een leven voor Aalst gehad he. Laat de journalisten het inderdaad maar uitzoeken. Hopelijk pikken Nederlandse journalisten dit ook op. Dat vergroot de kans dat we iets te weten komen. Indien we van Haperen mogen geloven waren er wel degelijk Nederlandse connectie's.

1,168

Re: Christiaan Bonkoffsky

De man noemt Frank Klijsen. Mevrouw heeft dit zelf publiek vermeld op Facebook.

1,169

Re: Christiaan Bonkoffsky

Werkelijk ik kan het niet meer volgen. Waar uit blijkt werkelijk de Nederlandse connectie? En nu niet over Rommy beginnen.. hoewel die wel. In Aalst leefden, en nóg trouwens.. maar wat zou ne Ollander hiermee gemoeid zijn?!

1,170

Re: Christiaan Bonkoffsky

Heeft iemand weet van een autodiefstal gepleegd door Christiaan Bonkoffsky?