1

Topic: Guy Leclercq

Guy Leclercq was een Belgisch gangster. In 1974 werd hij in Frankrijk gearresteerd wegens twee gewapende overvallen in Frankrijk. In juni 1986 kwam hij om het leven toen hij met zijn auto in de Maas reed.

Belgische gangsters aangehouden

Twee Belgische gangsters, de 33-jarige Guy Leclercq en de 32-jarige Leon François, bijgenaamd “Gros Leon”, die geen beroep uitoefenen, geen vaste verblijfplaats hebben en twee gewapende overvallen pleegden in Frankrijk, zijn aangehouden, de eerste te Bours en Bresse, de tweede te Brussel, na een gezamenlijke actie van de Belgische en Franse politie.

Bron: Gazet van Antwerpen | 18 April 1974

Auto in Maas te Luik

Zaterdag omstreeks 21.10 u. is de auto bestuurd door de 45-jarige Guy Leclercq uit de Terkamerenbostaan te Elsene, op de Quai de Meuse te Luik door een nog ongekende oorzaak van de weg geraakt en in de Maas terecht gekomen. Ondanks een snel ingrijpen van de kikvorsmannen van de brandweer van Luik, was Leclercq reeds overleden toen hij uit zijn voertuig bevrijd werd.

Bron: Gazet van Antwerpen | 18 Juni 1986

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube