11

Leeft Amory eigenlijk nog? Ik vind er weinig of geen info over. Mijn gutfeeling zegt dat als ik in die procureur zijn plaats was, ik Amory toch eens goed op de rooster zou willen leggen. Die gast stinkt langs alle kanten.

Ja, hij leeft nog » www.facebook.com

13

Met Beijer in Thailand (en die wel gek zou zijn om ooit nog terug naar België te komen) lijkt het me momenteel toch extréém opportuun om Amory eens duchtig aan de tand te voelen, niet? Kan Douglas De Coninck (waarvan ik net merkte dat hij op dit forum zit) dat niet in gang zetten?

Amory is heel goed bevriend met families Beijer en Otten.

ARI = voorbereidend werk, logistiek.

Vandaag ergens gelezen dat Armory deel uitmaakte van het onderzoekteam in Jumet. Ik vind het niet meer terug.

Het zijn niet de slechtste vruchten waaraan de wespen knagen.

Amory meegeholpen dat zou dan wel de grap van de eeuw zijn.

Amory heeft zijn 'collegialiteit' met Bouhouche & Beijer nooit onder stoelen of banken gestoken, zie ook de warenhuisplannen waarin hij met zijn kompanen een bepaalde rol heeft gespeeld. Wat mij bij hem intrigeert, is zijn band met de stad Mons, waar het lijk van Angelou werd teruggevonden. Ik wil daar voorlopig geen conclusies aan koppelen, het is enkel een vaststelling. Amory werd trouwens door X1 geïdentificeerd. Ik weet het, een problematische getuigenis, maar toch. Amory werd ook door Bihay en Balfroid genoemd.