1

(23 replies, posted in Westland New Post)

Volgens een bron heeft Bozo onderdak verleend aan een gekende Franse negasionist wanneer hij Frankrijk moest vluchten ivm zijn rechtzaak

2

(268 replies, posted in 1980-1989)

Dan komen we terug op Luc Vankeerberghen alias Rocky.

3

(268 replies, posted in 1980-1989)

Ik zou een paar feiten willen toelichten...

The End:

  • Christine Van Hees heeft dat bericht niet naar Pascal Lamarque geschreven. Ze heeft hem juist verteld dat ze iets heeft gehoord dat ze niet moest horen.

  • Serge Clooth heeft de info van Vielsalm waarschijnlijk rechtstreeks van de Outs. Hij kende de Outs heel goed.

  • Marc G. werd geïdentificeerd. Hij noemt Marc Goossens en hij heeft niks met de Outs te maken.

Ben: D. was geen skinhead, hij was wel een dealer.

Trojan: heeft je bijnaam iets met de skinhead cultuur te maken?

4

(71 replies, posted in Bibliografie)

De Stadsarchieven van Aalst hebben een aantal kranten gedigitaliseerd. U kunt die terugvinden op » aalst.courant.nu Het is mogelijk om op trefwoorden te zoek (bv: bende van nijvel).

5

(268 replies, posted in 1980-1989)

In 1993, vertelt een gepensioneerde rijkswachter (VR) aan de GP Brussel dat hij, in '84, '85, '86 zo'n een wagen in zijn woonwijk heeft gezien (Sint-Gillis). Hij heeft het nummerplaat genoteerd en het adres van de eigenaar opgeschreven: Tabellionstraat 29 [Google Maps]. De naam van de eigenaar vertelt hij niet (pv 24368 en pv 26060). Blijkbaar zouden een DC en een MD daar hebben gewoond maar ze beweren dat ze geen Trans hebben (pv 26061). De rijkswachter denkt dat de eigenaar een zekere D is (pv 25975).

6

(23 replies, posted in Westland New Post)

Bozo was eerst een punker dan een skin en nadien "gewoon". Hij was een vriend van Lammers en Weykamp.

Zie » Forum

7

(23 replies, posted in Westland New Post)

Die Obelix is te linken aan het punkmilieu van Christine Van Hees. Hij zou blijkbaar ook nog skinhead zijn geweest. Volgens mijn bron was hij niet extreemrechts (wat raar is als hij een vriend van Bozo was). Blijkbaar was hij na een tijdje in het centrum niet meer gezien.

De vraag is: gaat het over dezelfde persoon?

En als Obelix een kennis van Asterix was, komen we weer dichter bij de zaak Van Hees (wagen van Asterix).

8

(23 replies, posted in Westland New Post)

Volgens een bron zou Obelix een vriend van Bozo (RF) zijn geweest. Hij kwam naar het centrum van Brussel, had contacten met punkers maar was zelf geen punker. Bozo was eerst een punker maar niet lang. Obelix was klein van gestalte en dik. Ik weet niet als die info klopt en als het over dezelfde persoon gaat.

9

(178 replies, posted in Westland New Post)

Hoe noemde die derde groep? Ik heb gehoord dat er, in 1984, iemand mensen rekruteerde. Die persoon was +/- 30 jaar oud, bruine of zwart haar (kort geknipt), gewone postuur, wonende te Elsene, droeg een wapen en had een kaart voor het dragen van wapens. Hij ging naar een schietclub waar politiemannen gingen (waarschijnlijk in Jette). Die man was zogezegd lid van een extreme-rechtse partij. Als je lid wou worden moest je 5 nieuwe leden brengen (zoals WNP). De partij noemde iets zoals "Belgique nationale socialiste" of iets in die aard.

10

(268 replies, posted in 1980-1989)

Over Aalst gesproken: het heeft niets met dit incident te maken maar over de zaak 'Christine Van Hees'. Tijdens haar verhoor in 1997, vertelt Michelle Bogaert IPP belast met het onderzoek dat haar dienst een fax van de gerechtelijke politie van Aalst kreeg over een anoniem telefoon die zei: "Christine Van Hees a été baisée à mort". (pv 151.599, 22/05/97 BILLE)

Ik vind het zeer raar dat iemand naar de politie van Aalst belt voor een moordzaak van Brussel. Waarom Aalst?