1

(106 replies, posted in Magistraten)

@LEO
LEO,  uw verbloemd verhaal met het koningshuis in de hoofdrol werd eerder ook al verteld in      de Beverwijk - files,     ik dacht dat het Insider was die ermee op de proppen kwam, ik heb er verder niets meer van vernomen.  Op de website stelling.nl is het verhaal van de Beverwijk-files ook plots gestopt, mogelijks onder druk wie weet..

2

(106 replies, posted in Prullenbak)

Ze hadden zeker "warme vriendjes", en heilig waren ze zekers niet.
De bende van Nijvel opereerde in de jaren tachtig, de moord op de Hilgers en de brand NICC is jaar 2016, mijn inziens nergens gelinkt aan bende van Nijvel, (wel een link naar Haemers via het pistool).

3

(106 replies, posted in Prullenbak)

betreffende de broers Hilger is er geen enkel verband met de bende van nijvel, dit terzijde. (tenzij er info is die ik niet ken).

4

(106 replies, posted in Prullenbak)

Of die bewijsstukken echt zijn vernield heb ik nergens vernomen, wel dat men een poging deed.

5

(1,150 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Een zak met beenderen verzwaard met ijzeren buizen als ballast om de zak onder water te houden. Een opgegraven lijk geeft losse beenderen die niet meer aan elkaar hangen met vlees en pezen en kan dus kleiner verpakt worden. Opgelet het is een mogelijke hypothese, er zijn wel geen vaststaande bewijzen hiervoor aanwezig. Het opsporen van de identiteit van een lijk aan de hand van het gebit was toen al wel bekend.

6

(158 replies, posted in 1983)

In verband met die wijnvlek; ik ben zeker niet verwonderd dat deze info nu pas naar buiten komt. Het is gebruikelijk dat het parket belangrijke info niet vrijgeeft. In dit geval heeft men waarschijnlijk jaren gezocht naar iemand met dit fysiek kenmerk in de hals maar niemand gevonden, en vandaar dat men de info nu vrijgeeft. Het geeft mij ook een vermoeden dat we deze dader dan ook niet in België gaan vinden.

7

(1,150 replies, posted in Onderzoeksdaden)

En hoe zou het ganse verhaal draaien als we er nu eens vanuit gaan dat in die jutte zak (die de 3 personen met de R4 hebben meegenomen, en waarvan ze zeiden dat ze nu hadden wat ze wilden) geen metalen buizen zaten maar beenderen?

8

(11 replies, posted in Bibliografie)

Sorry dim, ik acht de mogelijkheid dat mijn verdachte uit Mol iets met de bende te maken heeft veel groter dan eender welke organisatie vernoemd in het boek, na 32 jaar onderzoek denk ik dat de verbanden tussen al die geheimzinnige instanties ondertussen reeds zijn uitgespit. Ik heb niet gezegd dat het een slecht boek is.

9

(5 replies, posted in Speurders)

FreCR, wat bedoel je met die zin, de kast van Lionel Ruth zal zo ver niet gestaan hebben. Is het een gedachte of een waarheid?

10

(11 replies, posted in Bibliografie)

De zwarte baron de Bonvoisin wordt wel enkele keren vernoemd, maar verder denk ik niet dat we in dit boek antwoorden gaan vinden.