1

(18 replies, posted in Bende De Staerke)

Ben wrote:

Dodack was een topgangster uit Brussel. Verschillende bronnen maken melding van het feit dat Dodack meer zou geweten hebben van de moord op Jules Montel. Dodack was goed bevriend met Jean Bultot.

Op 19 december '86, wordt Ramadan Dodack doodgeschoten in Neder-over-Heembeek. Officieel heet het dat hij werd neergeschoten door zijn 15-jarige dochter, op het moment dat hij haar wilde verkrachten. De moord volgt drie dagen nadat een onthullende uitzending op de RTBF werd uitgezonden omtrent de Bende van Nijvel.

Meer » Bende De Staerke

Er is nog een piste die hier niet besproken geweest is, nl, in die tijd was er ook sprake van dat er een grote overname zou zijn van een winkelketen!

2

(74 replies, posted in 1982)

Eenhoorn, ik weet niet waar je deze posts moet plaatsen, de bende (het brein zeg maar) zal waarschijnlijk nooit gevonden worden. Ik meen me te herinneren dat er begin 2000, daaromtrent, iemand opgepakt geweest is in Westende, daar was een meeting van de NSRP.

3

(165 replies, posted in Getuigen)

Zeldzame kogels afgevuurd, wapens ontvreemd bij Diane. Waarom werd de majoor belaagd? Vooral, waarom die aanslagen? Dit waren geen dieven. Wat met de opkomst van het WNP? Beschermd door wie? Welke machten zaten er achter? Waarom kon de geseinde "reus" op en af reizen naar Z.A.? Hij stond toch geseind? En Calmette wordt ook genoemd, een oud off van het Franse OAS.

4

(165 replies, posted in Getuigen)

En wat met majoor Vernaillen?

5

(74 replies, posted in 1982)

Ik lees niets nieuws ...