1

(159 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ze kunnen nu terug in Adinkerke gaan zoeken. Ik heb het gevoel dat ze maar wat bezigheidstherapie hebben. Als vermassen zegt dat de namen er in staan, dan is het misschien beter om daar op te focussen.

2

(382 replies, posted in Getuigen)

Er zijn veel zaken die niet kloppen. De berichtgeving in de media zit vol tegenstrijdigheden. Zoals reeds vermeld denkt de helft van België dat die getuigenis van Murcielago van 14 dagen terug dateert en dat Murcielago destijdss rijkswachter/dispatcher was die de wacht moest wegroepen. Zo staat het althans in de gazetten.

Vermassen zou zogezegd alles overgemaakt hebben, De Valkeneer weet van niks, zit blijkbaar in Spanje, bestempelt alles als non-news. Vermassen moet nog samenzitten met De Valkeneer.

Graag zou ik meer weten over dat lijk in de koffer, maar ik vind er niks over terug. Was dit een willekeurig slachtoffer die zogenaamde Idriss? Is er ooit iemand veroordeeld voor dit feit?

3

(382 replies, posted in Getuigen)

Het Nieuwsblad spreekt van een getuigenis door ex-rijkswachter, maar haalt het lijk van de koffer daar meteen bij. Dit lijkt me toch niet helemaal te kloppen? Murcielago was een student destijds....

4

(382 replies, posted in Hypotheses)

Ik lees nu al 10 jaar over de vermeende Bende van Nijvel en mijn opinie:  We zijn 32 jaar verder en weten helemaal niks, het merendeel van wat geschreven is, is niet meer controleerbaar of staat vol fouten? Wat en wie moeten we nog geloven? De meest bruikbare bewijsstukken zijn al lang vernietigd? De reconstructie-video die pas in 2010 uitkomt en blijkbaar ook niet klopt? Boeken die 100 potentiële daders aangeven, van de mossad tot de cia. Robotfoto's pas 13 jaar later gepubliceerd? Ik denk niet dat er nu plots verandering gaat komen, 9 speurders extra? Vroeger waren er blijkbaar 100? Sporen zijn al lang vernietigd en sowieso is een vals spoor rap gelegd, beetje vanalles samen in het water gooien en je hebt mist.

Mijn mening: terug gaan naar het punt waar er vordering was ( Troch) en opnieuw beginnen.

Hoewel ik die vorderingen ook maar uit de krant heb gehaald. Zo stond het in de krant: overheveling = ondergang onderzoek, is dat waar of niet? Ik weet het niet meer. Wat moet ik nog geloven?

5

(140 replies, posted in Bibliografie)

Vandaar ook mijn kritische houding t.o.v. deze bewering. Subtiel bedreigen, ik weet niet of zo iets bestaat? Kan evengoed een van de nabestaanden zijn die geen zin heeft in heel dat mediacircus.

Beweerde Bouten ook niet dat hij bedreigd werd? En Vos? Na bouten zijn boeken te lezen zag ik enkel mist, eigenlijk bij de meeste boeken over de Bende van Nijvel of wat ermee te maken heeft. Alles is fout gelopen na afpakken van Troch en Acke en sindsdien is er niks, maar dan ook niks meer gebeurd dat ons enige stap dichter gebracht heeft tot de ontrafeling.

Misschien dat er na de film nog iemand spijt krijgt en gaat praten, maar ik reken er niet op. Met de verjaring op te trekken tot 40 jaar zal bijna iedereen dood zijn die er destijds iets met te maken had als ze hem niet nog eens optrekken tot 50 om zeker te zijn. Af en toe zal er wel nog eens een fantast opduiken die dan anoniem gaat getuigen over wapens die ergens liggen zodat de Cel Waals Brabant zich beetje kan bezig houden.

6

(140 replies, posted in Bibliografie)

LEO wrote:

Dat er personen zijn die via email storende druk uitoefenen op zich is al verdacht 32 jaar na de feiten! Persoonlijk denk ik dat het niet de bedoeling is om te voorkomen dat het raadsel wordt opgelost, maar om druk uit te oefenen om het uit de belangstelling te houden. Iets of iemand wil dat we het Bendeverhaal vergeten alsof het nooit gebeurd is. Er is dus nog leven achter de duistere schermen! En dat doet me huiveren!

Hoe wordt Coninx concreet bedreigd? Zou er echt nog een organisatie schuil gaan achter deze bedreigingen of eerder flauwe grappenmakers?

Los van het feit wie de daders zijn, vraag ik mij af wat de gevolgen zouden zijn mochten er nu morgen onthullingen zijn waarbij de daders bekend gemaakt worden. Hoe zou de publieke opinie hier anno 2017 nog op reageren?

7

(382 replies, posted in Hypotheses)

Ik heb zowat alle boeken gelezen die verband houden met de bende van nijvel. Zowel bouten zijn 3 boeken,geens, boeken over nihoul, boeken over dutroux, ook alle documentaires heb ik reeds bekeken. Alles lijkt naadloos aan elkaar gekoppeld en de meest wilde theorieën doen de ronde, maar wat is er nu eigenlijk waar en wat is er verzonnen? Na de boeken zat ik met meer vragen dan antwoorden. Samen met de x-dossiers blijft deze zaak mij intrigeren. Ik lees hier al sinds begin mee en moet zeggen dat al die theorieën het niet makkelijker maken om objectief te blijven. Ik vrees persoonlijk dat we de echte waarheid nooit zullen kennen. Van de dutroux affaire kennen we ook enkel het topje van de ijsberg

8

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Aan Vos zijn blik kun je daar al zien dat hij het heeft opgegeven. Foto van de ruimte lijkt alsof er niet echt gewoond werd in dat huis, is natuurlijk maar een foto, maar lijkt op een hoop zaken die gewoon bij elkaar gezet zijn. Aan de waslijn hangen 2 kledingstukken, waren dit kledingstukken van een vrouw of hemden van Dani? Crematie wordt wel vaker gekozen door niet-gelovigen, hier maakt het het overlijden natuurlijk extra verdacht. Als ik het goed begrijp waren er dus enkel foto's van zijn geplette lichaam, is er nooit een  autopsie gedaan (gebit onderzocht) , is er ergens een overlijdensrapport?

9

(527 replies, posted in Hypotheses)

Wat is er hier eigenlijk onderzocht? Leeft hij nu nog of niet?